JO11-1 moet meerdere erkennen in Onstwedder Boys JO11-1

Alles was Giga-groen vandaag:

• We mochten weer eens spelen op het echte giga-groene grasveld vandaag
  • De Bonnerschool kinderen waren allemaal te laat op bed gekomen i.v.m. schoolfeest met thema Giga-groen
  • Ook coach Kiers zat met Corona giga-groen ziek thuis
  • En we werden vandaag als giga-groentjes afgedroogd door Onstwedde

Vrijwilligers/medewerkersavond zaterdag 12 november

Beste vrijwilligers en medewerkers,

Onze vereniging kan niet zonder de inzet van vrijwilligers en medewerkers. Speciaal voor deze mensen organiseert VV Gieten daarom op zaterdag 12 november een gezellige avond.

Tijdens deze gezellige avond is er ook een leuke activiteit! Meer info hierover volgt z.s.m. dus houd de website goed in de gaten. Aanhang is ook welkom.

Aanmelden voor de vrijwilligers/medewerkersavond kan via vvgietenactiviteiten@gmail.com.

Datum: zaterdag 12 november
Tijdstip: 20:00
Locatie: Kantine de Klim

Inleveren content t.b.v. website

Voor het plaatsen van een verslag, een oproep of andere informatie op de website werden in het verleden meerdere mailadressen gebruikt. Met het aantreden van Stefan Reitsema en Gradus Kanninga als webredacteur voor de website willen we dit graag centraliseren.

Informatie die u geplaatst wil hebben op de website kunt u sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De informatie wordt, na screening, zo spoedig mogelijk geplaatst.

De communicatiecommissie:
- Stefan Reitsema
- Gradus Kanninga
- Jan Mulder
- Henk Dokter

ZUUR VERLIES ZAAL 1 IN BEIJUM

Voor Gieten zaal 1 stond vrijdagavond de vooruitgeschoven wedstrijd tegen V.V. Groningen op het programma in sporthal Beijum in Groningen.

De coach had moeite om een team bij elkaar te krijgen, zodat het verplaatsen op verzoek van de tegenstander leek uit te draaien op een schot in de eigen voet. Met enige administratieve creativiteit (soms ook wel anders betiteld) zaten we uiteindelijk met 7 spelers in de auto, waarbij 6 inzetbaar zouden zijn en 1 alleen zou spelen bij een blessure van een andere speler.