Informatie KNVB t.a.v. aangescherpte corona-maatregelen

Vandaag hebben wij van de KNVB informatie ntvangen over de aangescherpte corona-maatregelen en wat dit inhoudt voor wedstrijden en trainingen.

Elders op de website hebben wij de specifieke invulling voor de verschillende teams uitgewerkt. Deze specifieke invulling dient samen met de algemene maatregelen te worden nageleefd. Ondanks alle beperkingen hopen we dat een ieder met plezier naar het voetbalveld komt. Hierbij geldt ten alle tijden houd je aan de regels, want alleen samen krijgen we corona onder controle!!!

Klik door voor de door de KNVB aangeleverde informatie.

Informatie n.a.v. aangescherpte corona-maatregelen

Vandaag hebben wij vanuit de KNVB informatie ontvangen die meer duidelijkheid geeft over de maatregelen die er getroffen dienen te worden om de komende weken wel te kunnen blijven voetballen en toch te voldoen aan de aangescherpte richtlijnen. De complete informatie van de KNVB vindt u hier.

Voor de duidelijkheid hebben wij onderstaand voor de jongste jeugd (JO7 t/m JO11), de oudere jeugd en de senioren teams de belangrijkste maatregelen weergegeven:

Verslag VV Gieten 3 zaal

Afgelopen vrijdag stond de eerste competitie wedstrijd tegen ACV op het programma. We reisden met een brede selectie af naar Assen om de eerste 3 punten op te halen.

Gieten 1 houdt de punten in eigen huis

In de 2e wedstrijd van de competitie moest Gieten op het eigen sportpark aantreden tegen Weerdinge. Met aanvullende coronamaatregelen voor het publiek en onder de snorrende camera van RTV Drenthe begon de wedstrijd iets ná tweeën omdat één van de doelen niet helemaal waterpas stond. Nadat dit opgelost was kon er worden afgetrapt.

JO9-1 diesel begint op stoom te raken

Vandaag de thuiswedstrijd tegen Dwingeloo JO9-2, die beetje op tijd stonden omdat er nog mee gedaan moest worden met JO9-1. Coach Niels start met een lekkere warming-up, en de kinderen hebben er, na een shirtwissel, allemaal zin in...

Geen Pupil van de Week bij wedstrijden Gieten 1

In verband met de corona-richtlijnen is besloten om voorlopig geen Pupil van de Week aan te stellen bij de thuiswedstrijden van VV Gieten 1.

Zodra de corona-maatregelen versoepeld worden zullen we gaan kijken om deze leuke activiteit weer te organiseren.