Betalingen in de kantine, bij voorkeur met PIN!

M.i.v. 1 oktober 2020 is het tijdens trainingsavonden (donderdag en vrijdag) niet langer mogelijk om met contant geld te betalen in de kantine. Er kan vanaf genoemde datum op die dagen alleen nog met de pin of contactloos betaald worden in de kantine.

Op wedstrijddagen blijft het nog wel mogelijk om met contant geld af te rekenen. Al geniet betalen met de pin of contactloos ook dan de voorkeur.

De kantinecomm.

JO19-2 vecht zich terug in de wedstrijd.

De wedstrijd tegen Achilles staat gepland op zaterdag om 12.30 uur. Vrijdagavond heb ik 10 spelers waarvan 1 geleend van JO19-1. Na wat navraag gedaan te hebben bij een aantal leiders om spelers kreeg ik helaas nul op rekest. Toch konden we gelukkig met 11 spelers beginnen en in de tweede helft nog een aanvulling uit JO17-2.

JO9-1 mist de coach....

In verband met de afwezigheid van Teun en zijn vader coach Niels, moest gelegenheidsduo Blaauw & Huizing (tevens in te huren voor feesten en partijen) aan de bak als inval-coach.

Gieten 1 start competitie met winst

Gieten 1 is de eerste wedstrijd van de competitie gestart met een degelijke 4-0 overwinning tegen de voetbalvereniging Stadskanaal Pekelder Weg (SPW).

Zonder tot hoogstaand voetbal te komen was de overwinning meer dan verdiend voor Gieten, tegen de voor het eerst in deze eeuw in de 3e klasse uitkomende Knoalsters. Nadat Gieten vorig seizoen een goede seizoenstart miste, was er nu het besef dat er van onderschatting geen sprake mocht zijn ondanks het feit dat SPW in de beker niet echt goede resultaten had geboekt.