Zaterdag 17 april FINALE BOX14 Corona-competities

Het heeft even geduurd, ook bij de VV Gieten heeft de Corona roet in het eten gegooid en zelfs het verloop van de BOX14 Corona-competitie over hoop gegooid. Maar we gaan weer los....

Zaterdag 17 april spelen alle teams de FINALES in de BOX 14 competities.

We starten om 9:00 uur met de wedstrijden in de BOX 14 Eredivisie (JO11/JO13). Klik hier voor een compleet overzicht van de stand en het resterende programma.

Om 11:00 uur start de BOX 14 UEFA-League (JO14/JO15/MO15). De stand en het wedstrijdprogramma kun je hier inzien.

Tot slot wordt er om 14:00 uur gestart met de BOX 14 CHAMPIONS-League (JO17/JO19). Voor een overzicht van de stand en het resterende programma, klik hier.

FC Groningen on Tour voetbaldagen komt naar Gieten!

FC Groningen gaat in de meivakantie on Tour! De Trots van het Noorden komt naar Gieten om voetbaltrainingen aan te bieden voor jeugd tot en met 14 jaar. Bij FC Groningen on Tour worden alle overheidsrichtlijnen in acht genomen, die nodig zijn bij de organisatie van de activiteit.

KNVB organiseert Regio Cup

De KNVB organiseert de Regio Cup voor die teams waarvoor de competitie niet meer kan worden uitgespeeld. Het betreft kleinschalige regionale competities die starten vanaf het moment dat de coronamaatregelen dit toelaten. Deelname is geheel vrijwillig. In principe worden alle teams vanuit de competitie opgenomen in de Regio Cup. Indien een team niet mee wil doen, bestaat de mogelijkheid om dat team uit te schrijven voor deelname. Binnenkort ontvangen we van de KNVB uitgebreide informatie over de Regio Cup.

Oud IJzer inzamelingsactie VV Gieten

Zaterdag 3 april 2021 gaat VV Gieten voor de 1e keer een metaal-inzamelactie houden. Deze actie wordt georganiseerd door de 1e selectie van VV Gieten van 09:00 uur tot 14:00 uur. Er zullen op deze dag een paar containers op de parkeerplaats bij sportpark De Goorns geplaatst worden, waar u al uw metalen heen kunt brengen.

VV Gieten verlengt contracten met technische staf selectie

Het bestuur en de technische commissie van VV Gieten zijn zeer ingenomen met het feit dat het technisch plaatje voor het komend seizoen wat betreft de selectie weer is ingevuld.

De onderhandelingen tussen de TC en de trainersstaf hebben ertoe geleid dat Rolf Veneboer en Wim Vos hun contract met een jaar hebben verlengd en als gevolg hiervan ook in het seizoen 2021-2022 de teugels in handen hebben.

Informatie herstart trainingen JEUGD-teams VV Gieten

Onder de huidige maatregelen en met een kleine aanpassing in het trainingsschema mogen de jeugdteams (jeugd < 18 jaar) weer trainen.

Zeker in deze ongewisse tijd is dat een klein lichtpuntje.

Wel hanteren we hierbij de volgende regels:
- Teams t/m JO13 trainen onder begeleiding van één coronaverantwoordelijke;
- Alle spelers/speelsters mogen pas 5 minuten voor de training aanwezig zijn op het sportcomplex;
- Alle teams verzamelen voor de training op het bordes voor de kantine en gaan pas richting het trainingsveld, JO13 en jonger onder leiding van de coronaverantwoordelijke, als het veld vrij is;
- Na de training verlaat je direct het sportcomplex, blijf niet hangen, kijken bij een andere team/training is niet toegestaan;
- Alle spelers/speelsters komen in trainingskleding naar het sportcomplex, de kleedkamers zijn niet open;
- Douchen na de training doe je thuis.

En uiteraard gelden voor zowel spelers/speelsters als de trainers de algemene coronaregels:
- Ben je niet fit, heb je klachten, blijf thuis en laat je testen;
- Houdt 1,5 meter afstand t.o.v. de trainer;
- Was regelmatig je handen.

Het aangepaste trainingsschema zal binnenkort met de trainers gedeeld worden. De trainingen starten maandag 25 januari weer.

Voorlopig beperken we, in elk geval tot en met 9 februari (einde lock-down), de activiteiten tot de trainingen. Er worden geen oefenwedstrijden of aanvullend zaterdagprogramma georganiseerd.

We hopen julie hierbij voldoende te hebben geïnformeerd. Alleen als we bovenstaande afspraken met elkaar kunnen volhouden, dan kunnen we blijven sporten en alleen samen krijgen we corona onder controle.

Veel voetbalplezier op de trainingen!