Jubileum Commissie

In het jaar 2025 viert onze vereniging haar 100-jarig jubileum. Het jubileum moet een feest worden voor jong tot oud en voor alle betrokkenen bij de voetbalvereniging. Het organiseren van alle activiteiten vergt daarbij de nodig organisatie. Daarom is een enthousiaste groep vrijwilligers sinds april 2022 bezig met het uitwerken van allerlei initiatieven.

Het jubileumfeest zal plaatsvinden in het weekend van 4 en 5 april 2025. Maar ook gaande het seizoen 2024-2025 wil de jubileumcommissie verschillende activiteiten organiseren. Hierbij kan o.a. gedacht worden aan een knallende opening van het seizoen en het introduceren van merchandising.
Deze activiteiten zijn bedoeld om mensen alvast warm te maken voor een spectaculair seizoen en om extra financiële middelen bij elkaar te krijgen voor het jubileumfeest. Ook zal worden gedacht aan een feestelijke afsluiting van dit speciale seizoen.

Samenstelling:
Ger Lutjes (voorzitter)
Anje Glastra
Anne Willem Piening
Geertjan Warners
Harm Groen
Harrie Veldman
Jan Mulder
Wilma Hadderingh
Jeroen Kunst
Martijn Vredenburg

De jubileumcommissie wil via deze weg ook een oproep doen aan alle mensen die beschikken over historisch (beeld)materiaal. Graag zouden we hier gebruik van maken.

Contactgegevens:
e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook voor ideeën en/of vragen over het jubileum kunt u zich richten tot de commissieleden of contact opnemen via bovenstaand e-mailadres.

We gaan met zijn allen voor een spectaculair jubileumseizoen!

Wilt u lid worden van onze voetbalvereniging?

Nieuwe leden (spelend of steunend) kunnen zich aanmelden door een aanmeldingsformulier in te leveren.

Download aanmeldingformulier