Accommodatie

Voetbalvereniging "GIETEN"
Opgericht 4 april 1925

Adres:
Sportpark "de Goorns"
Asserstraat 33
9461 GB Gieten
Telefoon: 0592-261631

De Goorns


De V.V. Gieten beschikt over een accommodatie op Sportpark "De Goorns" in Gieten. Het sportpark omvat naast het voetbalcomplex, enkele tennisbanen, een sporthal en sinds kort (juni 2007) een skatebaan.
De voetbalvelden zijn in 1955 aangelegd en het complex is sinds die tijd enkele malen uitgebreid en gemoderniseerd. Een uitgebreide beschrijving van de ontstaansgeschiedenis en ontwikkeling van het voetbalcomplex kunt u vinden onder de link algemeen/historie. De laatste grote verandering dateert inmiddels alweer van 1992. Het clubgebouw werd toen verbouwd tot 6 kleedkamers, kleedkamers voor de scheidrechters, een bestuurskamer en een kantine genaamd “De Klim”.

accommodatie vvgieten sporthalaccommodatie vvgietenaccommodatie vvgietenaccommodatie vvgieten

De voetbalvereniging beschikt naast het hoofdveld, nog over 2 wedstrijdvelden en 2 trainingsvelden. Vanuit de bestuurskamer en de kantine heeft men uitzicht op het hoofdveld. Naast de kleedkamers, bij de ingang naar het hoofdveld, is een kassahokje geplaats waar voor aanvang van de wedstrijden van Gieten 1 een kaartje kan worden gekocht en uiteraard een programmablad met actuele standen en verloting.

accommodatie vvgietenaccommodatie vvgietenaccommodatie vvgietenaccommodatie vvgieten
 
Huidige openingstijden kantine
donderdag (trainingsavond) 19.00 - 23.00 uur
zaterdag 09.00 - 17.00 uur (afh.wedstrijden)
zondag 09.00 - 17.30 uur (afh.wedstrijden)