• O&Ki Kindercentrum
    Autobedrijf Rob Boerema

Doneer bij de HEROS Cup aan de Danny Bats Stichting

Beste voetbalsupporter,
Vanuit verschillende supportersgroepen binnen V.V. Eext is het idee ontstaan om een inzamelingsactie te houden voor de Strijder Danny Bats Stichting. Daar werken wij als V.V. Gieten graag aan mee.

Hoe is de stitching ontstaan? Zoals u wellicht weet heeft de hoofdtrainer van Eext Herman Bats in 2019 zijn zoon Danny verloren aan de gevolgen van kanker. Om Danny niet te vergeten heeft zijn vriendengroep in 2021 de Strijder Danny Bats Stichting opgericht. Deze stichting richt zich op het steunen van goede doelen. Jaarlijks kiest de stichting een goed doel om te steunen. Zo is in het verleden bijvoorbeeld geld opgehaald voor de Vereniging Kinderen Kanker Nederland.

Voor meer informatie over de Strijder Danny Bats Stichting kijkt u op: https://strijderdannybatsstichting.nl/

Het initiatief
Het supporterscollectief V.V. Eext wil het initiatief van de Strijder Danny Bats Stichting van harte ondersteunen. Daarnaast willen zij Herman op deze manier bedanken voor zijn inzet binnen de voetbalvereniging. Daarom is richting de Heros Cup (15 juni 2024) een inzamelingsactie gestart.

Hoe kunt u doneren? Het is mogelijk om op twee manieren te doneren;

Melkbus
Doneren kan ouderwets via een bijdrage in de melkbus. Deze staat voor aanvang van de Heros Cup bij de ingang van het sportpark.

QR code
Naast de melkbus is het ook mogelijk om digitaal te doneren. Dit doet u via uw bank applicatie. Klikt u hiervoor op onderstaande betaallink of scan de QR code met uw smartphone. Na het scannen heeft u de mogelijkheid om zelf de hoogte van uw donatie te bepalen.

rabobank.nl/betaalverzoek/?id=4tPKpzG5RE2sba49FE8meQ

Na afloop van de Heros Cup wordt de cheque overhandigd aan Herman.

Vragen?
Heeft u vragen en/of suggesties over dit initiatief, neemt u dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch via Bert Jan Jansen (06-22284630) of Patrick Tjassens (06-22616261).

Met vriendelijke groet,
Supporterscollectief V.V. Eext