• coop
    Bouwselect
    Namaco

Gieten 2 van zondag naar zaterdag

VV Gieten zet vanaf het seizoen 2024-2025 met Gieten 2 de stap naar het zaterdagvoetbal voor senioren.

Dit zal gebeuren met een redelijk jong team, dat nu nog uitkomt in de zondag 1ste klasse-A. Na overleg met de spelersgroep, de TC en het bestuur, gaan we het proberen op de zaterdagmiddag. Deze keuze weerspiegelt dus niet alleen de groeiende populariteit van het weekendvoetbal.

Het eerste elftal blijft trouw aan zondagse wedstrijden en de overige senioren (het huidige Gieten 3, 4 en 5) ook. Wij als VV Gieten kijken vol vertrouwen uit naar een succesvolle ontwikkeling, waarbij de jeugd uit de JO19 gewoon kan blijven spelen op de zaterdag als ze doorstromen naar het 2e elftal. Ze trainen dan met de selectie om de stap naar Gieten 1 zo klein mogelijk te maken, zodat ze ook kunnen aansluiten bij het 1ste elftal op zondag.

Het is een tijd vol kansen en optimisme voor onze vereniging waarbij goed gekeken moet worden wat wij als onze toekomste senioren kunnen bieden.

Voor vragen en/of meer informatie kan er contact opgenomen worden met Wilfred Joel, voorzitter Technische Commissie