• Bust Hoveniers
  De Groot zonwering
  Wijnand Keukens
  Zelfpro
 • coop
  Box14
  sportcafe de Goorns
  De Klok Dranken
 • Voulon Accountants
  jobo
  makelaar nu
  Tegelzetbedrijf Dijk
 • Nanninga
  Style Hairprofessionals
  Autobedrijf Rob Boerema
  perdon fysiotherapie
 • Aanhuis
  JJ Administratie- & Adviesbureau
  Jumbo Abbas
  Mijn Makelaar Meertens
 • Boutique La Vie
  Hoiting Transport
  Bouwselect
  Namaco
 • O&Ki Kindercentrum
  Grolsch 0.0
  Nedaplast
  Orel

Indeling jeugd 2023-2024 (bovenbouw JO17 t/m JO19)

Gepubliceerd op:

Hierbij presenteert de Technische Commissie van VV Gieten / VV Eext de teamindeling voor seizoen 2023-2024. Lees verder voor het gehele bericht.

De indeling is dit jaar tot stand gekomen in gezamenlijk overleg tussen TC en trainers, waarbij de volgende criteria belangrijk waren:

1. Individueel belang : De ontwikkeling van ieder individu is belangrijk voor VV Gieten/ VV Eext. Wanneer een speler zich beter ontwikkelt in een hogere of juist lagere leeftijdscategorie is dit het allereerste criterium wat we gebruiken. Hierbij moeten we wel de richtlijnen van de KNVB aanhouden.

2. Verenigingsbelang : Wanneer voor iedereen het individueel belang is afgewogen gaan we kijken naar het verenigingsbelang. Hierbij kijken we naar het aantal spelers per team in een leeftijdscategorie en zorgen ervoor dat er geen scheefgroei tussen de teams gaat ontstaan in aantallen.

3. Teambelang : Het teambelang staat op de laatste plaats. Het is goed dat een team zich ontwikkelt binnen VV Gieten/ VV Eext, maar ervaring leert dat op lange termijn teams nooit bij elkaar blijven. Verder kan hierdoor de individuele ontwikkeling geremd worden. Als het team minder in kwaliteit wordt, doordat er een hele goede speler een leeftijdscategorie hoger gaat spelen is dit geen bespreekpunt. De ontwikkeling van de speler gaat altijd voor op de ontwikkeling van het team.

De teamindeling is dus zorgvuldig gedaan en wordt breed gedragen dit jaar. Toch zijn er per leeftijdscategorie nog een aantal opmerkingen.

JO19: De TC is er zich van bewust dat de bezetting van de JO19 voor 2 elftallen heel krap word. Hierom is besloten deze eerst als 1 groep te presenteren. De TC gaat komende weken met spelers en beoogde trainers in gesprek om een passende oplossing voor iedereen te vinden. Hierbij valt te denken aan het vervroegd doorschuiven naar de senioren of dispensatie naar de JO17.

JO17: Ook hier presenteren we de indeling als 1 groep. De beoogde trainer van de JO17 is niet bekend met de meeste jongens van de JO17 en is nieuw binnen VV Gieten/ VV Eext. Omdat er twijfels waren of de JO17 teams wel juist ingedeeld waren gaan we deze pas indeling op basis van de prestaties op de trainingen en oefen en bekerwedstrijden. We geven iedereen een eerlijke kans om zich te bewijzen bij deze trainer. We gaan pas na de bekercompetitie een definitieve indeling maken.

JO14 - Het competitieaanbod voor JO14 teams in district Noord is voor bepaalde niveaus schaars. Hierdoor ontstaan grote reisafstanden en dit is niet wenselijk. Helaas hebben we nu nog geen beeld welk niveau er aangeboden wordt en wordt dit pas na 20 juni bekend. Hierover zullen we met betrokken leiders en trainers in overleg gaan als we meer informatie hebben.

JO7 tm JO10 - Voor deze teams willen we met kleuren gaan werken en niet met een eerste, tweede of derde team. Verdere informatie hierover vindt u hier:
https://www.knvb.nl/nieuws/assist-trainers/assist-trainers/64166/knvb-start-pilot-met-kleurenteams

We hopen aan te kunnen sluiten bij de pilot, maar mocht dit niet het geval zijn komen er toch nummers bij de teams te staan. Voor VV Gieten/ VV Eext geldt wel dat alle teams in deze categorie├źn dezelfde manier van training krijgen en op alle vlakken gelijk behandeld worden.

Wanneer u op en/of aanmerkingen heeft kunt u contact zoeken met de HJO, Bert-Jan ten Hof via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Onderstaand de volledige indeling:

JO19
Alberts, Niels
Kruize, Robin
Posthumus, Mathijs
Hollander, Wouter
Poortman, Stijn
Reugebrink, Ivo
Okbamichael Abraham, Nathnael
Pol, Yannick
Balsha, Abdulkader
Hoogland, Tijn
Lenstra, Max
Lanjouw, Thom
Dunnen, Stan den
Gebben, Sam
Berghuis, Merijn
Gaasterland, Jasper
Buter, Thijmen
Dijk, Wouter van
Oostenbruggen, Hugo van
Moek, Levin
Sobering, Joran
Hilbrands, Karsten
Meertens, Jeroen
Soest, Wessel van
Krimpen, Mike van
Gogh, Harold Van
Bouwer, Thom
Selectie
Torenbosch, Huub
Scholtens, Jens
Huting, Jos
Enting, Emiel

JO17
Eilert, Remon
Mulder, Stan
Gogh, Nynke Van
Dunnen, Max den
Enting, Milan
Jaspers, Henk Jan
Siepel, Nick
Harms, Guido
Niyomwungere, Anita
Vos, Thomas
Felix, Loeka
Davids, Kaiden
Balsha, Badr
Wigchers, Joris
Krol, Olle
Nimwegen, Daan Van
Brilleman, Wiebe
Okbamichael Abraham, Arsema
Langebeeke, Piet
Storm, Rick
Doren, Sam van
Popkes, Niels
Tingen, Mats
Mennega, Maik
Weites, Lenn
Stanneveld, Sander

Wilt u lid worden van onze voetbalvereniging?

Nieuwe leden (spelend of steunend) kunnen zich aanmelden door een aanmeldingsformulier in te leveren.

Download aanmeldingformulier