• tos
  Grolsch 0.0
  Nedaplast
  Orel
 • coop
  Box14
  sportcafe de Goorns
  De Klok Dranken
 • Boutique La Vie
  Hoiting Transport
  Bouwselect
  Namaco
 • Voulon Accountants
  jobo
  makelaar nu
  Tegelzetbedrijf Dijk
 • HCV
  JJ Administratie- & Adviesbureau
  Jumbo Abbas
  Mijn Makelaar Meertens
 • Bust Hoveniers
  hotel restaurant Zwanemeer
  Poda Omheiningen
  Zelfpro
 • Nanninga
  Style Hairprofessionals
  Autobedrijf Rob Boerema
  perdon fysiotherapie
 • O&Ki Kindercentrum

Indeling jeugd 2023-2024 (middenbouw JO13 t/m JO15)

Gepubliceerd op:

Hierbij presenteert de Technische Commissie van VV Gieten / VV Eext de teamindeling voor seizoen 2023-2024. Lees verder voor het gehele bericht.

De indeling is dit jaar tot stand gekomen in gezamenlijk overleg tussen TC en trainers, waarbij de volgende criteria belangrijk waren:

1. Individueel belang : De ontwikkeling van ieder individu is belangrijk voor VV Gieten/ VV Eext. Wanneer een speler zich beter ontwikkelt in een hogere of juist lagere leeftijdscategorie is dit het allereerste criterium wat we gebruiken. Hierbij moeten we wel de richtlijnen van de KNVB aanhouden.

2. Verenigingsbelang : Wanneer voor iedereen het individueel belang is afgewogen gaan we kijken naar het verenigingsbelang. Hierbij kijken we naar het aantal spelers per team in een leeftijdscategorie en zorgen ervoor dat er geen scheefgroei tussen de teams gaat ontstaan in aantallen.

3. Teambelang : Het teambelang staat op de laatste plaats. Het is goed dat een team zich ontwikkelt binnen VV Gieten/ VV Eext, maar ervaring leert dat op lange termijn teams nooit bij elkaar blijven. Verder kan hierdoor de individuele ontwikkeling geremd worden. Als het team minder in kwaliteit wordt, doordat er een hele goede speler een leeftijdscategorie hoger gaat spelen is dit geen bespreekpunt. De ontwikkeling van de speler gaat altijd voor op de ontwikkeling van het team.

De teamindeling is dus zorgvuldig gedaan en wordt breed gedragen dit jaar. Toch zijn er per leeftijdscategorie nog een aantal opmerkingen.

JO19: De TC is er zich van bewust dat de bezetting van de JO19 voor 2 elftallen heel krap word. Hierom is besloten deze eerst als 1 groep te presenteren. De TC gaat komende weken met spelers en beoogde trainers in gesprek om een passende oplossing voor iedereen te vinden. Hierbij valt te denken aan het vervroegd doorschuiven naar de senioren of dispensatie naar de JO17.

JO17: Ook hier presenteren we de indeling als 1 groep. De beoogde trainer van de JO17 is niet bekend met de meeste jongens van de JO17 en is nieuw binnen VV Gieten/ VV Eext. Omdat er twijfels waren of de JO17 teams wel juist ingedeeld waren gaan we deze pas indeling op basis van de prestaties op de trainingen en oefen en bekerwedstrijden. We geven iedereen een eerlijke kans om zich te bewijzen bij deze trainer. We gaan pas na de bekercompetitie een definitieve indeling maken.

JO14 - Het competitieaanbod voor JO14 teams in district Noord is voor bepaalde niveaus schaars. Hierdoor ontstaan grote reisafstanden en dit is niet wenselijk. Helaas hebben we nu nog geen beeld welk niveau er aangeboden wordt en wordt dit pas na 20 juni bekend. Hierover zullen we met betrokken leiders en trainers in overleg gaan als we meer informatie hebben.

JO7 tm JO10 - Voor deze teams willen we met kleuren gaan werken en niet met een eerste, tweede of derde team. Verdere informatie hierover vindt u hier:
https://www.knvb.nl/nieuws/assist-trainers/assist-trainers/64166/knvb-start-pilot-met-kleurenteams

We hopen aan te kunnen sluiten bij de pilot, maar mocht dit niet het geval zijn komen er toch nummers bij de teams te staan. Voor VV Gieten/ VV Eext geldt wel dat alle teams in deze categorieën dezelfde manier van training krijgen en op alle vlakken gelijk behandeld worden.

Wanneer u op en/of aanmerkingen heeft kunt u contact zoeken met de HJO, Bert-Jan ten Hof via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Onderstaand de volledige indeling:

JO13-1
Mellema, David
Bosboom, Jesse
Koops, Liam
Vegter, Dylan
Oostra, Björn
Blaauw, Tomas
Kout, Robin
Vaan, Thomas de
Venema, Leroy
Huizing, Jente
Bostelen, Teun van
Kaburo, Wilson
Kiers, Tycho
Bosboom, Thobias

JO13-2
Groot, Solane de
Houwing, Willem
Meloni, Luca
Moorlag, Jake
Moorlag, Hugo
Ekici, Enes
Kamping, Felice
Kors, Daan
Karamo, Mahfouz
Potse, David
Ali, Bibars
Tomesen, Lars
Bos, Jonathan
Bolland, Sem
Nijstad, Teun
Fit, Max
Langeloo, Tire-Haut

JO14-1

Comino, Stijn
Enting, Robert
Baert, Sven
Malewicz, Tijl
Lokerse, Luuk
Bolland, Sievert
Leij, Daan van der
Jansen, Thijs
Bebingh, Jorn
Pepping, Demi
Tingen, Scott
Wolterman, Bram
Lowe, Sverre
Ottens, Gijs
Brouwer, Sil

JO15-1

Oever, Simon van 't
Mulder, Daniël
Toutenhoofd, Thijs
Zelst, Nick van
Elteren, Thije van
Rieske, Rafaël
Kamping, Jurjen
Mennega, Sander
Kinds, Nils
Mellema, Thomas
Hilbolling, Stijn
Akkerman, Damian
Caron, Arend
Smink, Toine
Buerman, Jelte

JO15-2

Ndayahunga, Aline Irokoze
Bulthuis, Steyn
Groot, Thobian de
Henok Alemseged, Fanuiel
Mebrahtoe Tesfaniras, Hanes
Enting, Tiego
Berk, Melle
Klinkhamer, Casper
Oostra, Lars
Ekici, Kerem
Grmasion, Hermela
Scheper, David
Geres, Louran
Knegt, Teun
Meer, Jens van der

Wilt u lid worden van onze voetbalvereniging?

Nieuwe leden (spelend of steunend) kunnen zich aanmelden door een aanmeldingsformulier in te leveren.

Download aanmeldingformulier