• Bust Hoveniers
    Autobedrijf Rob Boerema
  • HCV

JO19-2 KAMPIOEN🏆

Het winter seizoen begon met veel enthousiasme voor JO19-2. De ploeg was gemotiveerd om te laten zien wat ze waard waren en wilden laten zien dat ze tot de beste teams van de competitie behoorden. Helaas begon het seizoen niet zoals gehoopt. In de beker verloor het team meerdere wedstrijden en het leek erop dat het seizoen een teleurstelling zou worden.

Maar JO19-2 gaf niet op. De spelers bleven geloven in zichzelf en samen met de trainer werkten ze keihard om zich te verbeteren. Ze analyseerden hun fouten en maakten een plan om hun prestaties te verbeteren.
En dat harde werk begon zijn vruchten af te werpen. In de competitie begon JO19-2 steeds beter te spelen en wonnen ze wedstrijd na wedstrijd. De ploeg was onverslaanbaar en steeg langzaam naar de top van de competitie.

Het was een spannende race naar de top, maar JO19-2 bleef strijden en uiteindelijk werd hun harde werk beloond. De ploeg werd kampioen van de winter competitie en promoveerde naar de 2e klasse.

Het was een onvergetelijk winter seizoen voor JO19-2. De ploeg begon met veel tegenslag, maar door hun doorzettingsvermogen en de tactische keuzes van de trainer, hebben ze zichzelf bewezen als een van de beste teams in de competitie en gaat het kampioens team na de winterstop verder in de 2e klasse.

Bedankt voor alle spelers die mee hebben geholpen aan het succes van jo19-2.