• tos
    Poda Omheiningen
    Zelfpro

ALV en Spelletjesavond Supportersvereniging vrijdag 20 januari

Op vrijdag 20 januari organiseert de Supportersvereniging VV Gieten haar jaarlijkse ledenvergadering met aansluitend een spelletjesavond.

Bij deze worden alle leden uitgenodigd om vrijdagavond 20 januari aanstaande aanwezig te zijn bij deze jaarvergadering. U kunt met de bestuursleden van gedachten wisselen over wat de Supportersvereniging Gieten voor haar leden en voor de VV Gieten kan en wil betekenen. De jaarvergadering begint om 19:30 uur.

Na de vergadering begint rond 20:00 uur de eerste gezellige spelletjesavond van 2023 met o.a. klaverjassen, Rummikub en Triviant.
Kosten deelname spelletjes:
- leden €3,-
- niet leden €5,-

De prijzen zijn mega!!

Oproep aan alle leden van de Supportersvereniging Gieten: "Kom vrijdagavond 20 januari naar de kantine, praat mee over de toekomst van de Supportervereniging Gieten en speel mee met de leuke spelletjes. Gezelligheid gegarandeerd!"