• coop
  Box14
  sportcafe de Goorns
  De Klok Dranken
 • HCV
  JJ Administratie- & Adviesbureau
  Jumbo Abbas
  Mijn Makelaar Meertens
 • Nanninga
  Style Hairprofessionals
  Autobedrijf Rob Boerema
  perdon fysiotherapie
 • Voulon Accountants
  jobo
  makelaar nu
  Tegelzetbedrijf Dijk
 • O&Ki Kindercentrum
 • Bust Hoveniers
  hotel restaurant Zwanemeer
  Poda Omheiningen
  Zelfpro
 • Boutique La Vie
  Hoiting Transport
  Bouwselect
  Namaco
 • tos
  Grolsch 0.0
  Nedaplast
  Orel

Wedstrijdverslag JO11-1

Gepubliceerd op:

Vandaag spelen we thuis tegen Valthermond. Het is mistig als we starten en onze vaste verslaggever met partner in crime scheidsrechter zijn verhinderd, dus hier een invaller. Verstand van voetbal is ver te zoeken maar oog voor een goed voetbalspel en tellen van doelpunten gaat uitstekend.

Gelukkig trekt de mist al snel weg en breekt de zon door. Het eerste doelpunt is voor Valthermond en al gauw volgt het 2e, die erg gemakkelijk gemaakt kon worden omdat er niemand in de weg stond van de verdediging. Tycho botst met de keeper van de tegenstander en er is even een korte blessure tijd. Björn op zijn beurt doet een fantastische reconstructie na van de botsing voor degene die dit even hadden gemist. Tycho is weer helemaal bijgekomen en scoort een eerste doelpunt voor Gieten, waardoor we de rust in gaan met een stand 1-2.
Screenshot 2022 11 15 16.11.20
 
Na de rust raakt er van de tegenpartij iemand wat geblesseerd maar na een korte onderbreking van het spel kan hij ook weer door. Tomas verzorgt een assist en Tycho kan hem daarna erg mooi in het doel tikken. Valthermond scoort daarna weer waardoor het 2-3 wordt. De teams zijn best wel aan elkaar gewaagd, beide hebben veel kansen. Gieten doet echt mooie pogingen tot scoren echter mag het schijnbaar niet zo zijn dat ze er allemaal in gaan helaas en Valthermond schiet er nog eentje in. Tot slot een geweldig doelpunt door Sven vanuit een corner en de eindstand is 3-4. 
Screenshot 2022 11 15 16.12.12

Wilt u lid worden van onze voetbalvereniging?

Nieuwe leden (spelend of steunend) kunnen zich aanmelden door een aanmeldingsformulier in te leveren.

Download aanmeldingformulier