• coop
    Zelfpro
    Tegelzetbedrijf Dijk

Hendrik Hilbolling benoemd tot erevoorzitter

Tijdens de algemene ledenvergadering van 7 november zijn er liefst 18 jubilarissen gehuldigd. Bovendien werden de nieuwe statuten door de leden goedgekeurd en is Hendrik Hilbolling benoemd tot erevoorzitter. Hendrik stopt als voorzitter en is dat 18 jaar geweest, waarmee hij de langstzittende voorzitter in de clubhistorie is. Van de jubilarissen is Harm Pepping het langst lid, namelijk 75 jaar (!). Hij werd benoemd tot 'Oer rood-witter'.
ALV 2022 25 jaar lid
De leden die 25 jaar lid zijn. V.l.n.r. Alie Warners, Nanno Pul, Thomas Hadderingh, Lubbert Meertens, Florian van der Heijde, Geertjan Warners, Gradus Kanninga en Arjen Warners. Zij kregen de zilveren clubspeld.

ALV 2022 40 jaar lid
De leden die 40 jaar lid zijn. V.l.n.r. Eric van Zelst, Harm Glastra, Harmen Bebingh, Kier Jan Dijkema en Harry Meertens. Zij kregen de gouden clubspeld.

ALV 2022 50 jaar lid
De leden die 50 jaar lid zijn. V.l.n.r. Wim Brink, Henk Driebergen, Peter Eleveld en Freddy Odolphy. Zij werden allen lid van verdienste.

ALV 2022 75 jaar lid
Het lid dat 75 jaar lid is. Harm Pepping is benoemd tot 'Oer rood-witter' en krijgt van voorzitter Hilbolling een oorkonde uitgereikt.

ALV 2022 Hendrik erevoorzitter
De afscheid nemende voorzitter Hendrik Hilbolling is door de leden benoemd tot erevoorzitter en krijgt van vice-voorzitter Harm-Jan Martens een oorkonde uitgereikt.