• HCV
    Poda Omheiningen
    Zelfpro

GRENSRECHTERS GEZOCHT VOOR ONS 1E EN 2E ELFTAL

Grensrechter, lijnrechter, vlagger of assistent-scheidsrechter. Welke naam je er ook aan geeft, deze persoon is onmisbaar binnen de voetballerij en dus ook bij onze vereniging.

Wil jij betrokken zijn bij een team? En genieten van de teamprestatie na de wedstrijd? Maar hou je ook van de voetbalhumor in de kleedkamer? Dan is grensrechter misschien wel iets voor jou!

Het 1e en 2e elftal van VV Gieten zijn voor het nieuwe seizoen dringend op zoek naar grensrechters. Het 1e elftal komt uit in de 3e klasse en speelt op zondag om 14.00 uur haar wedstrijden. Ons 2e elftal is actief in de 1e klasse en speelt haar wedstrijden op zondag 10:00. Onze voorkeur gaat uit naar “vaste” grensrechters voor deze teams. Maar mocht je niet elke zondag kunnen en toch interesse hebben, dan kan er eventueel een poule van grensrechters gemaakt worden.

Heb jij een goede kennis van de spelregels, scherp oog voor buitenspel, inworp, corner, ben je gek op het spelletje en heb je een redelijke conditie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij nemen je graag op in de staf van het 1e of 2e elftal (hoofdtrainer, assistent-trainer, leider en verzorger), de spelersgroep en onze mooie, gezellige vereniging.

Enthousiast geworden?

Bel dan met Lammert Meijeringh (Gieten 1) via 0639758416 of met Wilfred Joel (Gieten 2) via 0646730554. Via de e-mail kun je contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie jij jezelf dit niet doen, maar weet je iemand wie dit op het lijf geschreven is? Maak deze persoon hier dan even op attent!