• HCV
  • Boutique La Vie
    Bouwselect
    Namaco

Voorlopige indeling JEUGD (ONDERBOUW JO6 - JO12)

De voorlopige teamindelingen voor de JEUGD-teams van de VV Gieten voor het seizoen 2022/2023 zijn bekend.

Alle teams zullen worden ingeschreven als ST Gieten-Eext-teams. Dit geldt ook voor de jongste teams.

Klik door voor meer informatie over de voorlopige teamindelingen JO6 t/m JO12 seizoen 2022-2023.

Beste speler, ouders/verzorgers,

Hierbij presenteren we de voorlopige teamindeling voor seizoen 2022/2023. De voorlopige indeling is tot stand gekomen in samenwerking met de HO en de trainers (zij observeren het hele seizoen en zien de spelers het hele seizoen trainen en spelen), enkele leiders van zowel VV Gieten als VV Eext en de verantwoordelijke TC leden. Hierbij hebben we het volgende als uitgangspunt genomen:
* Binnen VV Gieten/VV Eext maken we geen onderscheid tussen eerste teams en tweede of derde teams als het gaat om het uitgangspunt van hoe leren we kinderen voetballen.
* Binnen deze geledingen zien we graag dat het kind onder juiste weerstand en met veel plezier het voetballen kan leren.
* Binnen VV Gieten/VV Eext delen we spelers ieder jaar in op basis van voetbaltechnische vaardigheden (techniek, tactiek, fysiek, handelingssnelheid), ambitie en motivatie (mentaliteit). De spelers met de meeste potentie worden ingedeeld in eerste teams en de overige spelers in de tweede of derde teams.
* ST Gieten/Eext JO11-1 is een team met uitsluitend Gieten-spelers, ST Gieten/Eext JO11-2 is een team met uitsluitend Eext-spelers. Beide teams gaan trainen volgens de zelfde methodiek en met de zelfde intensiteit. Inde winterstop wordt er gekeken naar eenieuwe indeling waarbij de spelers van beide teams worden gemixt en wordt ingedeeld conform het technisch beleidsplan van de VV Gieten.

De aanstelling van de trainers bij de verschillende teams is nog niet rond, reden waarom dit nu (nog) niet staat vermeld bij de teams. Zodra ook de indeling van detraienrs bij de verschillende teams bekend is wordt deze informatie toegevoegd.

Wanneer kinderen/ouders/verzorgers nadere toelichting willen op deze indeling kan contact gezocht worden met de HO (Bert-Jan ten Hof) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hierna zal een afspraak worden gemaakt voor overleg. De HO en desbetreffende trainer of TC lid kunnen dan uitleg geven over het genomen besluit. Het streven is om deze gesprekken in de week van 13 t/m 17 juni te voeren.

Wanneer de gesprekken afgerond zijn en er intern overleg is geweest zal de definitieve indeling op de site gepubliceerd worden. Onze streefdatum voor de definitieve indeling is zaterdag 25 juni.
Met vriendelijke groet,

B.J. ten Hof

Onderstaand de volledige voorlopige teamindeling.

VOORLOPIGE INDELING JEUGDTEAMS ONDERBOUW GIETEN/EEXT D.D. 07-06-2022

ST Gieten/Eext JO6-1 seizoen 2022/2023