• Bust Hoveniers
    Tegelzetbedrijf Dijk
  • coop

Zaterdag 25 juni RABOBANK VV Gieten JEUGDDAG

Op zaterdag 25 juni zal de RABOBANK VV Gieten JEUGDDAG worden gehouden voor de spelers vanaf Onder-7 tot en met Onder-15 (jongens en meiden), tijdstip van 13.00 uur tot circa 17.00 uur.

Alle leden hebben inmiddels op het bij ons bekende mailadres een uitnodiging ontvangen via Afspreken.nl, we willen een ieder verzoeken hierop te reageren zodat we al conceptindelingen kunnen maken.

Niet-leden kunnen zich aanmelden door een berichtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van naam + leeftijd.

Ook dit jaar zullen we deze dag gebruikmaken van de spelattributen van VoetbalCity.

VoetbalCity

We hopen iedereen op de afsluiting van dit bijzondere seizoen te mogen begroeten.

Met sportieve groet,

De Jeugdcommissie.