• Nanninga
  Style Hairprofessionals
  Autobedrijf Rob Boerema
  perdon fysiotherapie
 • O&Ki Kindercentrum
 • HCV
  JJ Administratie- & Adviesbureau
  Jumbo Abbas
  Mijn Makelaar Meertens
 • Voulon Accountants
  jobo
  makelaar nu
  Tegelzetbedrijf Dijk
 • coop
  Box14
  sportcafe de Goorns
  De Klok Dranken
 • Boutique La Vie
  Hoiting Transport
  Bouwselect
  Namaco
 • tos
  Grolsch 0.0
  Nedaplast
  Orel
 • Bust Hoveniers
  hotel restaurant Zwanemeer
  Poda Omheiningen
  Zelfpro

Gieten 5 wint voor de 2e keer, dit seizoen!

Gepubliceerd op:

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen S.V.D.B. op het programma. Om 9.10 uur vertrekken we met 11 spelers naar ekehaar en niet met de verwachte 13. Hier zal ik verder geen details over geven want je moet pas commentaar leveren als jezelf perfect bent.

Halverwege de heenreis komen we de eerste russische mir straaljager tegen die wel heel erg laag vloog naar mijn mening ,het kan ook een ligfiets zijn geweest maar dit terzijde.

Aangekomen in het pittoreske dorpje Ekehaar spat de motivatie van de spelers af met opmerkingen van zullen we het op een akkoordje gooien voor een gelijkspel en 2 x 10 minuten spelen is meer dan genoeg. Dan komt de zoveelste verrassing,we gaan spelen in een 4,5,1 systeem, dit met de achterliggende gedachte dat de tegenstander in de tweede helft conditioneel tekort gaat komen en dat we na de rust om kunnen schakelen naar 4,4,2 en dan toe kunnen slaan en met 3 punten huiswaarts kunnen gaan.

De warming up ging net als de hele voorbereiding nogal rommelig en weer super gemotiveerd en de spelers konden niet wachten op het signaal van de scheidsrechter dat de wedstrijd was afgelopen voordat hij was begonnen.
Om 9.59 uur komt de tegenstander uit de plaatselijke kroeg die tevens als kantine dienst doet. Om 10.00 uur begint de wedstrijd en om 10.01 uur lopen de eerste spelers naar de kant om water te drinken.

Langzamerhand gedurende de wedstrijd slaat de motivatie om naar demotivatie sommige spelers gaan duels aan proberen vrij te lopen en trekken zowaar sprintjes. Eigenlijk hebben we niet zoveel te duchten van de tegenstander die toch vierde staat en een paar weken geleden met 6-1 van Eext heeft gewonnen. Toch krijgen we ondanks het goede spel de 1-0 om de oren.

In de rust aangegeven dat de tegenstander te kloppen is en naar 4,4,2 omgeschakeld, in de rust was het geloof er ook bij de spelers in een goede afloop. Na de rust zijn we blijven voetballen en mede dankzij de 2 leenspelers werd er lekker en vooral rustig gecombineerd en je zag de gelijkmaker zien aankomen.Deze kwam er ook door een terecht gegeven strafschop.

En nu erop en erover zou je zeggen maar niets was minder waar, door even iets miscommunicatie in de verdediging maakte de tegenstander de 2-1. Dit was even een tegenslag voor de boys en was er even wanorde in het team geslopen. Dit tot het moment dat Max het op zijn heupen kreeg en met een solo vanaf de middenlijn waarbij hij zelfs die andere Max nog even inhaalde en die kon op een gegeven moment de achterlichten van onze Max niet eens meer zien. Hij ronde de solo af met een schot in de linker beneden hoek en het schijnt dat hij juichend is doorgelopen en zelfs de Russische mir die we op de heenreis zijn tegengekomen heeft ingehaald, tijdens dit schrijven hebben we nog steeds niets van hem vernomen en vanwege de invallende duisternis hebben we helaas de zoekactie moeten stoppen.

Deze 2-2 gaf een enorme boost aan het hele elftal en het geloof in een driepunter was helemaal terug. De 3-2 van Sander was een mooie afsluiting van de wedstrijd.
Toch was er even verwarring omdat de scheidsrechter beide aanvoerders bij zich riep en ze de blauwe🤔 kaart toonde,dit bleek een bon te zijn voor een consumptie voor alle spelers en begeleiding van beide teams,een leuke geste van de scheids cq sponsor(moi Marco bedankt Marco)zou ik zeggen.

Daarna de auto naar huis gebracht en op de fiets richting de ponybar om even op de overwinning te drinken en van de hapjes die ons werden aangeboden.

Bedankt daarvoor team ponybar

Ook Leon en Meine bedankt voor het meespelen.

En team op naar de volgende overwinning zodat we iig niet laaste eindigen.

Wilt u lid worden van onze voetbalvereniging?

Nieuwe leden (spelend of steunend) kunnen zich aanmelden door een aanmeldingsformulier in te leveren.

Download aanmeldingformulier