• HCV
    Grolsch 0.0
    Nedaplast

Kerststollen VV Gieten wederom zeer welkom bij Dekelhem en Voedselbank

De VV Gieten KERSTSTOLLEN-actie 2021 is ook dit jaar weer succesvol geweest. Alle jeugd- en seniorenteams hebben hun bijdrage geleverd en daar mogen we trots op zijn.

Waar de één de kerststollen "verkoopt" aan familie, vrienden of zelf "groot" inslaat, zijn er echter ook teams geweest die het anders hebben aangepakt.

Zoals al eerder gemeld doneerden de spelers van ST Gieten/Eext JO19-1 elk een kerststol aan de Voedselbank Aa&Hunze. En daarin doet goed voorbeeld goed volgen... ook door de selectie van Gieten 4 en Gieten 7 is een groot aantal kerststollen geschonken aan de voedselbank.

Maar niet alleen de voedselbank mocht een mooie verrassing in ontvangst nemen, ook de bewoners van Dekelhem werden blij verrast. Want de selectie van Gieten 1/Gieten 2 heeft een groot aantal kerststollen geschonken aan de bewoners van Dekelhem.
Gieten 1 Kerststollen 211220

Namens de VV Gieten wensen we jullie allemaal PRETTIGE FEESTDAGEN, blijf gezond en op naar een sportief en plezierig 2022.