• Bust Hoveniers
    Bouwselect
  • HCV

Resultaat Rabo ClubSupport voor de VV Gieten € 1.129,83

De resultaten van de de Rabo ClubSupport zijn bekend. De VV Gieten mag een mooi bedrag van ruim €1.100,00 bijschrijven. Een welgemeend dankjewel aan een ieder die dit mogelijk heeft gemaakt is zeker op zijn plaats!

Rabo ClubSupport en allen die gestemd hebben op de VV Gieten BEDANKT!!!

Klik door voor meer informatie over de Rabo ClubSupport, de complete uitslag en de motivatie die de VV Gieten heeft meegegeven bij de aanmelding.

Rabo ClubSupport is een initiatief van de coöperatieve Rabobank. Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterken wij clubs met kennis, netwerk en geld. Als Rabobanklid kon je stemmen op welke clubs we een steuntje in de rug geven. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Van 1 tot en met 14 november zijn de finale uitreikingen.

De VV Gieten heeft zich aangemeld voor de Rabo ClubSupport en heeft hierbij je volgende motivatie opgegeven:
Ons doel - De basis van onze jeugdopleiding is het aanbieden van trainingen door goed gekwalificeerde trainers. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van de jeugdvoetballer en het voetbalplezier, die wij zien als belangrijkste redenen dat spelers bij onze vereniging (blijven) voetballen. Wij willen daarom nog meer investeren in de jeugdopleiding via het aanbieden van opleidingen en goede begeleiding aan de jeugdtrainers, met als doelstelling voor de langere termijn het certificeren van de jeugdopleiding.

Klik hier voor de de complete uitslag.