• coop
  • Bust Hoveniers
    hotel restaurant Zwanemeer
    Zelfpro

Gieten JO 13-1 tikt de dubbele cijfers aan.

Zaterdag is de mooiste dag van de week, een bekende zin uit de film All Stars. Dit geldt uiteraard niet alleen voor mezelf maar ook voor de jongens en meid van 13-1.

Zoals vorige week vermeld heeft de JO13-1 de zwaarste tegenstanders gehad in de poule. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Stadskanaal JO13-2 staat de JO13-1 er uitstekend voor. Op papier krijgen we nog de mindere tegenstanders maar in de voorbespreking er toch op gehamerd dat we er niet te makkelijk over moesten gaan denken.

Nu kan ik een heel verslag gaan maken over de wedstrijd maar Gieten was de gehele wedstrijd de bovenliggende partij met een 0-7 ruststand als gevolg.

Wederom in de rust de complimenten want ook tegen de mindere tegenstanders moet je blijven voetballen en kansen creëren en dat is absoluut gelukt. In de rust was de wedstrijd eigenlijk al beslist waardoor een aantal steunpilaren ook gewisseld konden worden.

Ook in de tweede helft kregen we nog voldoende kansen en had de score eigenlijk veel hoger moeten uitvallen. Uiteindelijk wisten we in de tweede helft nog 3 maal te scoren en werden de dubbele cijfers aan getikt en werd Stadskanaal JO13-2 in eigen huis met 10-0 verslagen. En daardoor blijft de JO13-1 bovenaan staan in de competitie.

Een compliment richting de spelers is absoluut op zijn plek want elke maandag en woensdag geven ze alles en het resultaat mag er dan ook zijn op de zaterdag.

Volgende week is de JO13-1 vrij.

Tot over 2 week