• Nanninga
  Style Hairprofessionals
  Autobedrijf Rob Boerema
  perdon fysiotherapie
 • Voulon Accountants
  jobo
  makelaar nu
  Tegelzetbedrijf Dijk
 • HCV
  JJ Administratie- & Adviesbureau
  Jumbo Abbas
  Mijn Makelaar Meertens
 • tos
  Grolsch 0.0
  Nedaplast
  Orel
 • Boutique La Vie
  Hoiting Transport
  Bouwselect
  Namaco
 • Bust Hoveniers
  hotel restaurant Zwanemeer
  Autobedrijf Okken
  Zelfpro
 • coop
  Box14
  sportcafe de Goorns
  De Klok Dranken

Ruime overwinning voor JO13-2!

Gepubliceerd op:

Na de stijgende lijn de afgelopen weken ingezet te hebben, mochten we vandaag afreizen naar hekkensluiter Stadskanaal JO13-3.

Aangezien we wedstrijden nog wel eens slecht willen beginnen, werd vooraf aangegeven te waken voor onderschatting en snel die eerste goals te maken. De eerste goal liet gelukkig daarom ook niet lang op zich wachten. Radaël trok naar binnen vanaf links en vond met een tegendraadse schuiver de touwen.

Vlak hierna werd spits Melle in de 16 onderuit gehaald en faalde wederom Raphaël niet vanaf de stip. Tiego vond met een heerlijk knal in de korte hoek ook het doel, waarna Thijs de stand op 4-0 wist te brengen met zijn specialiteit een heerlijk afstandsschot.

Een andere specialiteit van dit team zijn de levensgevaarlijke corners van laatste man Steyn. Hij vond Stijn met een goede voorzet die van dichtbij binnen komen tikken, die dit vierde met een heerlijke knie-slide over het nat geregende veld. Het slot akkoord van de 1e heft was voor Raphaël die de ruststand op 6-0 bepaalde
.
In de rust werd gezegd om zo door te gaan en meer goals te maken, en nog belangrijker, een keertje de 0 te houden. De tweede helft was iets minder van Gieterzijde, maar desondanks wist Madelief met een mooi schot een goaltje mee te pikken.

De Benjamin van dit team Hennok wist ook zijn eerste goal van dit seizoen te maken door de bal bijna vanaf de achterlijn in het doel te draaien. Het slotakkoord was wederom voor Raphaël die de eindstand van 9-0 bepaalde.

Al met al weinig tegenstand vandaag wat erg jammer was. Toch was het mooi om te zien dat het team door wou scoren en was het ook top dat Maik zijn doel schoon wist te houden.

Volgende week hopen we op iets meer tegenstand. Om 10:30 treden we dan thuis aan tegen Hoogezand JO13-2.

Tot dan!

Wilt u lid worden van onze voetbalvereniging?

Nieuwe leden (spelend of steunend) kunnen zich aanmelden door een aanmeldingsformulier in te leveren.

Download aanmeldingformulier