• Nanninga
  Style Hairprofessionals
  Autobedrijf Rob Boerema
  perdon fysiotherapie
 • Boutique La Vie
  Hoiting Transport
  Bouwselect
  Namaco
 • Bust Hoveniers
  hotel restaurant Zwanemeer
  Autobedrijf Okken
  Zelfpro
 • Voulon Accountants
  jobo
  makelaar nu
  Tegelzetbedrijf Dijk
 • HCV
  JJ Administratie- & Adviesbureau
  Jumbo Abbas
  Mijn Makelaar Meertens
 • coop
  Box14
  sportcafe de Goorns
  De Klok Dranken
 • tos
  Grolsch 0.0
  Nedaplast
  Orel

Gieten JO 13-1 speelt prima wedstrijd en wint van de koploper.

Gepubliceerd op:

Voor de 13-1 stond vandaag de wedstrijd tegen de koploper op het programma. Een ploeg die na 3 wedstrijden nog ongeslagen is en met 9 punten boven aan staat. De leiding van HSC was zelfs vorige week in Borger om ons alvast aan het werk te zien.

In tegenstelling tot vorige week startte Gieten prima. Vanaf minuut 1 zat Gieten er bovenop, duels werden gewonnen, heel erg actief en met zijn allen wilden we de koploper verslaan. Gieten had in het begin het betere van het spel maar wist niet echte grote kansen te creëren. Ook de tegenstander kreeg weinig kansen, de verdediging van Gieten stond de hele dag als een huis.
 
In de 14e minuut kwam Gieten verdiend op een 1-0 voorsprong. Gieten bleef uitstekend spelen en liep voor de rust uit in een 4-0 voorsprong. In de rust de complimenten naar de groep gemaakt over de eerste helft maar ook aangegeven dat we de tweede helft zo door moesten blijven spelen.

De tweede helft was iets minder dan de eerste helft. HSC kwam er niet aan te pas en Gieten kreeg nog een aantal mogelijkheden. Vijf minuten voor tijd wisten we nog de 5-0 te maken door een mooie goal in de kruising. En dit was tevens de eindstand.

Gieten speelde een prima wedstrijd en kan terug kijken op een goede eerste helft en een iets mindere. Gieten is hierdoor koploper geworden en het ziet er goed uit want de bovenste 6 hebben we gehad. Op papier krijgen we nog de mindere tegenstanders al moeten we uit kijken voor onderschatting.

Roy en Robert bedankt voor het vlaggen.

Afgelopen maandag ben ik tijdens de algemene ledenvergadering een oorkonde gekregen als lid van verdienste. Langs deze weg wil ik de complimenten maken naar de vereniging toe en uiteraard wordt het zeer gewaardeerd dat hier aandacht aan wordt besteed.

Daarom de jongens na de wedstrijd getrakteerd op een fles AA drink.

Tot volgende week

Wilt u lid worden van onze voetbalvereniging?

Nieuwe leden (spelend of steunend) kunnen zich aanmelden door een aanmeldingsformulier in te leveren.

Download aanmeldingformulier