• Boutique La Vie
  • Nanninga
    Autobedrijf Rob Boerema

Line-up en Penalty-Bokaal bij Gieten 1

Met ingang van dit seizoen gaan tijdens een aantal thuiswedstrijden van Gieten 1 spelers van jeugdteams meelopen in de line-up en in de rust van de wedstrijd penalty’s nemen.

De teams die daarvoor in aanmerking komen zijn de JO9, JO10, JO11 en de JO12. Het meelopen in de line-up en het nemen van penalty’s in de rust is natuurlijk een mooie ervaring en beleving voor de jongens en meiden van deze teams. Elke speler mag 3 penalty’s nemen en de spelers met de meeste punten strijden aan het eind van het seizoen in de grote finale om de PENALTY-BOKAAL.

Komende zondag is het bij de thuiswedstrijd van Gieten 1 tegen HOC 1 de beurt aan de JO9.

Naast deze activiteit zal er zondag ook nog een speciale gast aanwezig zijn!