• Nanninga
  • Boutique La Vie
    Bouwselect

Beleidsplan VV Gieten 2021-2025

In de afgelopen maanden is door de werkgroep Beleidsplan VV Gieten onder begeleiding van Anne Prins (senior adviseur SportDrenthe) gewerkt aan het Beleidsplan van de VV Gieten voor de periode 2021-2025.

U kunt het Beleidsplan VV Gieten 2021-2025 “Onze vereniging op weg naar verdere professionalisering “ hier inzien.

Er is een basis opgeleverd waarin de verzamelde input van de leden, een korte terugblik, een kritische blik vooruit en een nauwgezette analyse van de ontwikkelpunten zijn samengevoegd in één document. Dit document sluit af met een lijst met actiepunten voor de periode 2021-2025. De uitwerking van deze actiepunten ligt in eerste instantie bij het HoofdBestuur, echter niet uitsluitend bij het HoofdBestuur. Het HoofdBestuur leidt en begeleidt de verdere uitwerking en bewaakt de voortgang. Echter voor het uitwerken van de actiepunten wordt nadrukkelijk een beroep gedaan op alle leden, we zijn tenslotte een vereniging!

Niet voor niets sluit het beleidplan af met: We doen het samen, met respect voor elkaar en voor elkaars belangen, we opereren betrouwbaar en transparant en iedereen werkt mee!

Indien u het beleidplan wenst te ontvangen dan kan dit door een berichtje (met vermelding van uw naam en telefoonnummer) te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..