• HCV
  JJ Administratie- & Adviesbureau
  Jumbo Abbas
  Mijn Makelaar Meertens
 • Bust Hoveniers
  hotel restaurant Zwanemeer
  Autobedrijf Okken
  Zelfpro
 • Voulon Accountants
  jobo
  makelaar nu
  Tegelzetbedrijf Dijk
 • tos
  Grolsch 0.0
  Nedaplast
  Orel
 • Nanninga
  Style Hairprofessionals
  Autobedrijf Rob Boerema
  perdon fysiotherapie
 • coop
  Box14
  sportcafe de Goorns
  De Klok Dranken
 • Boutique La Vie
  Hoiting Transport
  Bouwselect
  Namaco

JO15-3 speelt prima partij en wint van Helpman JO15-4.

Gepubliceerd op:

Vanochtend (zaterdag 23/10) ging Gieten JO15-3 op bezoek bij de jongens van Helpman. I

In de kleedkamer even een terugblik van 2 week geleden gehad, met de overtuigende 6-0 winst op HS'88. Met een prima instelling en motivatie, gingen we de wedstrijd in met een 4-3-3 systeem.

We kwamen al vrij snel op 0-1 door een mooie solo van onze centrale verdediger. Tijdens de wedstrijd werden er mooie combinaties op de mat gelegd en het doorzettingsvermogen van de jongens was fenomenaal

Maar na 20 minuten werd het 1-1 door een poeier van zo'n 25 meter. Gieten JO15-3 schrok hiervan, waardoor er steeds meer balverlies werd veroorzaakt. Toch kwamen we op 1-2 door een perfecte steekbal van de centrale middenvelder op onze spits. Maar 5 minuten voor rust werd de 2-2 benut doordat de posities niet werden gehouden, en er grote gaten ontstonden.

In de rust gezegd dat iedereen kort op de man moest gaan staan, omdat we toch 9/10 x het duel wel wonnen. Het 4-3-3 spel-systeem werd gewijzigd in een 4-4-2 systeem met extra verdedigende en aanvallende middenvelders. De strategie pakte goed uit waardoor we de wedstrijd uiteindelijk met 3-6 winnen.

De jongens hebben 2de helft klasse gevoetbald, en hebben goed geluisterd. Na 2 wedstrijden hebben we 6 punten en een doelsaldo van 12-3. Prima begin van het seizoen. Volgende week weer strijden voor de overwinning.

⚽️

Wilt u lid worden van onze voetbalvereniging?

Nieuwe leden (spelend of steunend) kunnen zich aanmelden door een aanmeldingsformulier in te leveren.

Download aanmeldingformulier