• Boutique La Vie
  • coop
  • Nanninga
    Totalbility

JO15-3 speelt prima partij en wint van Helpman JO15-4.

Vanochtend (zaterdag 23/10) ging Gieten JO15-3 op bezoek bij de jongens van Helpman. I

In de kleedkamer even een terugblik van 2 week geleden gehad, met de overtuigende 6-0 winst op HS'88. Met een prima instelling en motivatie, gingen we de wedstrijd in met een 4-3-3 systeem.

We kwamen al vrij snel op 0-1 door een mooie solo van onze centrale verdediger. Tijdens de wedstrijd werden er mooie combinaties op de mat gelegd en het doorzettingsvermogen van de jongens was fenomenaal

Maar na 20 minuten werd het 1-1 door een poeier van zo'n 25 meter. Gieten JO15-3 schrok hiervan, waardoor er steeds meer balverlies werd veroorzaakt. Toch kwamen we op 1-2 door een perfecte steekbal van de centrale middenvelder op onze spits. Maar 5 minuten voor rust werd de 2-2 benut doordat de posities niet werden gehouden, en er grote gaten ontstonden.

In de rust gezegd dat iedereen kort op de man moest gaan staan, omdat we toch 9/10 x het duel wel wonnen. Het 4-3-3 spel-systeem werd gewijzigd in een 4-4-2 systeem met extra verdedigende en aanvallende middenvelders. De strategie pakte goed uit waardoor we de wedstrijd uiteindelijk met 3-6 winnen.

De jongens hebben 2de helft klasse gevoetbald, en hebben goed geluisterd. Na 2 wedstrijden hebben we 6 punten en een doelsaldo van 12-3. Prima begin van het seizoen. Volgende week weer strijden voor de overwinning.

⚽️