• Bust Hoveniers
    Totalbility
  • HCV

LTC JO15-4 - Gieten JO15-2

GietenJO15-2 moest vandaag spelen tegen LTC JO15-4. En dat het vrijwiliigersprobleem bij meer verenigingen speelt werd hier snel duidelijk!

Zelfs de scheidsrechter was niet geregeld. Maar Gieten JO15-2 niet voor één gat te vangen regelde dit en zo stond leider Aad van 't Oever zelf als scheidsrechter in het veld! Bijzonder, mooi dat het zo opgelost kon worden maar wel een teken aan de wand...   En dan krijg je ook nog niet een makkelijke wedstrijd!

Gieten JO15 2 211023
Aad bedankt!

Terug naar het wedstrijdverslag. LTC JO15-4 heeft nog geen punten binnengesprokkeld en staat dus onderaan.

Vooraf aan de wedstrijd gezegd dat we ze niet moeten onderschatten en ons eigen spel moeten blijven spelen net als de afgelopen weken. Een matige 1e helft met weinig positiespel maar toch met 0-3 de rust in.

In de rust aangegeven dat we meer uit onze positie moeten gaan voetballen en dit hebben ze ook goed opgepakt door er nog 7 bij te scoren. Veel druk gezet de 2e helft waardoor er veel ruimte ontstond voor de aanvallers van ltc wat leidde tot 2 tegen doelpunten. Eindstand 2-10.