• Boutique La Vie
  • HCV
  • coop

Zevenklapper voor JO13-2!

Na 1 weekend rust mochten we vandaag aantreden tegen HSC JO13-2.

We begonnen erg sterk aan de wedstrijd, maar de 1e goal liet even op zich wachten. Na ongeveer 12 minuten werd de 5 mans verdediging van HSC eindelijk geslacht door Rafaël, waarna de 2-0 van Tiego vrij snel volgde.

Hierna werd het spel vrij slordig. Het was maar goed dat Mike met een cruciale redding ervoor zorgde dat we met 2-0 gingen rusten.

In de rust werd benadrukt om te waken voor onderschatting en scherp aan de 2e helft te beginnen. Dit gebeurde echter niet waardoor het snel 2-1 werd. Vijf minuten was het een beetje paniekerig, waardoor de 3-1 van Thijs als een grote opluchting voelde. Na de 4-1 van Tiego werd het eenrichtingsverkeer, en bepaalden Nick (2x) en Madelief de eindstand op 7-1.

Na de eerste 2 potjes verloren te hebben, nu 2 overwinningen op rij en daardoor reizen we volgende week met een goed gevoel af naar Stadskanaal!