• tos
  Grolsch 0.0
  Nedaplast
  Orel
 • Nanninga
  Style Hairprofessionals
  Autobedrijf Rob Boerema
  perdon fysiotherapie
 • coop
  Box14
  sportcafe de Goorns
  De Klok Dranken
 • Bust Hoveniers
  hotel restaurant Zwanemeer
  Autobedrijf Okken
  Zelfpro
 • HCV
  JJ Administratie- & Adviesbureau
  Jumbo Abbas
  Mijn Makelaar Meertens
 • Voulon Accountants
  jobo
  makelaar nu
  Tegelzetbedrijf Dijk
 • Boutique La Vie
  Hoiting Transport
  Bouwselect
  Namaco

Nieuws van de velden.....

Gepubliceerd op:

Ook deze week is er door trainers/leider weer (kort) verslag gedaan van de belevenissen op/rond het veld. Klik door voor de belevenisssen deze week van de JO13-1, JO15-1, JO15-2 en MO15-1.

ST Gieten/Eext JO13-1 - HS '88 JO13-1.
Voor Gieten JO13-1 stond vandaag een thuiswedstrijd op het programma tegen HS 88 JO13-1. Een ploeg die in de voorbereiding maar met 1-0 verloren heeft van Hoogezand. De tegenstander van vorige week en voor volgende week de tegenstander in de beker.

Voorafgaand aan deze wedstrijd werd ik gewezen op de snelle spits van de tegenstander en op de sterke achterhoede van HS 88 13-1. In de openingsfase kregen we een aantal kansen en hadden we op voorsprong moeten komen maar wist de tegenstander wel aan onze kant te scoren. Gieten wist zich te herpakken en ging met een 3-1 voorsprong de rust in.

In de rust aangegeven niet direct de 3-2 tegen te krijgen maar na 47 seconden bleek dit wel het geval. En in dit team ontstaat dan het gevoel dat ze met zijn allen er nog een stapje bij willen zetten. Uiteindelijk uitgelopen in een 10-3 overwinning,na een goede tweede helft.

Na afloop de complimenten aan de groep over de inzet en het vertoonde spel. Door deze overwinning draaien we boven in mee.

Op naar de beker volgende week. Wederom tegen Hoogezand 13-1. 

Tot volgende week.

LTC JO15-3 - ST Gieten/Eext JO15-1 
Na afloop van de wedstrijd van JO13-1 ben ik met mijn ander team mee geweest. Nu komt het niet heel vaak voor dat ik met mijn andere team op pad ga maar vandaag pakte het gunstig uit.

Voor de JO15-1 stond de wedstrijd tegen LTC JO15-3 op het programma. Blijkbaar vonden ze het bij LTC nodig om een 3-tal jongens mee te laten doen van JO15-1 want hun eigen team was niet zo sterk,dit hoorde ik van een speler in de rust die bij JO15-1 speelde.

Gieten speelde heel erg onrustig,veel balverlies,verkeerde aannames,weinig kansen gecreëerd. In de rust de opstelling veranderd.

Gieten wist al gauw in de tweede helft op voorsprong te komen maar moest kort na de voorsprong de 1-1 incasseren. Gieten kreeg voldoende kansen en wist uiteindelijk op een 1-2 voorsprong te komen. Kort na de 1-2 een mooie voorzet en wist onze linksbuiten de 1-3 te scoren.

En hierdoor wist JO15-1 ook hun wedstrijd te winnen. Geen goede wedstrijd maar wel gevochten voor de overwinning en daardoor draait ook JO15-1 boven in mee.

ST Gieten/Eext JO15-2 - Lycurgus JO15-2
JO15-2 zet de ongeslagen reeks voort door met 5-2 te winnen van Lycurgus JO15-2. Volgende week wacht de volgende ronde in de bekercompetitie.

Engelbert MO15-1 - ST Gieten/Eext MO15-1
Helaas 7-3 verloren van Engelbert wel een geweldige 2e helft gespeeld (jammer dat dit de zoveelste tegenstander is met allemaal leners van de O17 die het verschil maken)

Wilt u lid worden van onze voetbalvereniging?

Nieuwe leden (spelend of steunend) kunnen zich aanmelden door een aanmeldingsformulier in te leveren.

Download aanmeldingformulier