• HCV
  • Bust Hoveniers
    hotel restaurant Zwanemeer

Succesvolle start JO10-1 met nieuwe shirtsponsor

Het JO10-1 team van VV Gieten beleeft een succesvolle start van dit seizoen. Het team werd bij aanvang van het seizoen al verblijd met splinternieuwe shirts van sponsor Smart Electronics Gieten waarvoor we de sponsors Harwin en Mariken erg dankbaar zijn!

Met deze frisse outfits is het team ook sterk begonnen aan het seizoen. De trainingen worden goed bezocht en de invulling van de trainingen is erg leuk en leerzaam. De twee nieuwe coaches leren de kinderen op welke positie ze moeten staan en wat er dan van ze verwacht wordt. Enthousiaste ouders aan de kant die elke week genieten van het spel.

Na een valse start van de competitie, waarbij de tegenstander niet kwam opdagen, werd dankzij mooi positiespel en verzorgd voetbal de eerste uitwedstrijd tegen VEV’67 uit Leek gewonnen met 1-15.  Ook de volgende wedstrijd tegen vv Roden werd met dubbele cijfers gewonnen.

De thuiswedstrijd tegen VV Pelikaan-S bleek een lastigere opgave. Met veel blessures werd de wedstrijd uiteindelijk met 5-5 afgesloten. Met een gehavend team en zonder beschikbare wissels liep JO10-1 in de uitwedstrijd bij vv Actief in Eelde tegen de eerste nederlaag van het seizoen aan. Het ging erg gelijk op, maar op conditie verloren we het uiteindelijk met 11-9.

Het slot van het eerste kwartaal tegen GRC Groningen was daarentegen weer om te smullen! Het team heeft een enorme groei laten zien in zowel technisch als tactisch voetbal. Posities worden steeds herkenbaarder en ze weten elkaar te vinden. Het gaat inmiddels ook al lang niet meer over wie er scoort, maar hoe de goal tot stand komt. GRC werd naar huis gestuurd na een 9-5 overwinning voor Gieten.

Onderstaand de foto's van de penaltyreeks tegen GRC Groningen.
Gieten JO10 1 211009 1
Gieten JO10 1 211009 2
Gieten JO10 1 211009 3
Gieten JO10 1 211009 4

Na de herfstvakantie begint het volgende deel van de competitie met een nieuwe poule-indeling. We hopen op net zoveel speelplezier en leuke wedstrijden!