• Boutique La Vie
  • coop
  • Nanninga
    Totalbility

Steun VV Gieten via Rabo ClubSupport!

Op 4 oktober 2021 is de Rabo ClubSupport van start gegaan. Rabo ClubSupport is een actie van de Rabobank speciaal voor verenigingen omdat de bank het verenigingsleven een warm hart toedraagt. Rabobank Assen en Noord-Drenthe stelt een mooi bedrag beschikbaar om onder de verenigingen in de regio te verdelen!
In afgelopen jaren deden we als vereniging ook mee en boekten daarin mooie resultaten. Het zou mooi zijn als we ook dit jaar weer een flink bedrag voor onze vereniging kunnen krijgen en wellicht kun jij daarbij helpen!
Tot en met maandag 25 oktober mogen leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe 3 stemmen uitbrengen op 3 verschillende verenigingen en stichtingen. Iedere stem is geld waard, dus doe mee! Wij kunnen een extra bijdrage goed gebruiken voor onze jeugdopleiding. Een mooie bijdrage vanuit Rabo ClubSupport is dan ook zeer welkom!
Stemmen kan vanaf nu via de Rabo App of via Rabo Internetbankieren, als je lid bent van Rabobank Assen en Noord-Drenthe. Begin november volgt de uitslag van Rabo ClubSupport 2021. Hulp nodig of vragen? Wij horen het graag! Anders alvast bedankt voor jouw steun!
Ben je nog geen lid van Rabobank Assen en Noord-Drenthe? Regel je lidmaatschap dan eenvoudig zelf via de Rabo App of via https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden.