• HCV
  • Nanninga
    Totalbility

Nieuws van de velden....

Van de belevenissen van de verschillende jeugdteams worden door trainers/leiders via WhatsApp kort verslag gedaan. Klik door voor de belevenissen afgelopen zaterdag van de JO15-2, de JO19-1 en de JO15-1.

Roden JO15-4 - ST Gieten/Eext JO15-2
JO15-2 ging op bezoek naar Roden om hun ongeslagen status te verdedigen. Dit was duidelijk een ander kaliber tegenstander. De ruststand was 4-3 in het voordeel van Roden. De jongens konden mekaar niet vinden. In de tweede helft was het éénrichtingsverkeer ten gunste van Gieten al gingen de ballen er niet in. Slechte afronding en goed keeperswerk hield de stand tot de laatste 5 minuten op 4-3. Twee snelle goals maakten gelukkig het verschil. Een super tweede helft maakte het verschil.  De 4-5 eindstand en ongeslagen status zijn behouden.

CEC JO19-1 - ST Gieten/Eext JO19-1
Gieten JO19-1 haalt de dubbele cijfers in Emmer-Compascuum. Na de terechte 1-4 nederlaag vorige week in Gieten tegen BNC JO19-1, was het voor de JO19-1 zaak om deze week de puntjes mee naar huis te nemen. In Emmer-Compascuum tegen CEC JO19-1 werd overtuigend gestart, het eerste schot op de goal was gelijk raak. Helaas even later een foutje achterin en 1-1. Gieten bleef voetballen, combineerdevlot maar verzuimde de kansen af te maken. Met 3-2 de rust in, dat lijkt op een wedstrijd, het wedstrijdbeeld gaf een andere indruk. In de tweede helft werd dat dan ook duidelijk gemaakt. Een overtuigende 10-3 winst het resultaat! Complimenten aan de jongens, prima wedstrijd! ️

ST Gieten/Eext JO15-1 - VV Sleen JO15-1
Gieten JO15-1 haalde vanochtend ook de dubbele cijfers. Voor de rust kwamen wij op een 8-0 voorsprong door goed voetbal. Na de rust kwamen wij wat langzaam op gang en gingen mee in het zwakke spel van de tegenstander. Na 10 minuten gingen wij weer voetballen en hebben naar mijn mening nog 4 keer gescoord.De scheidsrechter was een andere mening toegedeeld en heeft een eindstand van 11-0 genoteerd.