• coop
  • Nanninga
    Totalbility

MO15-1 tankt vertrouwen....

Na het grote verlies tegen Assen 2 week geleden en de afgelaste wedstrijd tegen LEO (Loon) afgelopen weekend ging het avontuur van de meiden verder in Tynaarlo.

De opstelling was duidelijk en met 2 nieuwe/oude speelsters er weer bij gingen de meiden vol motivatie van start. Tot verrassing van alle speelsters liep het goed en was het een zeer evenwichtige wedstrijd met leuke duels helaas was de stand met rust 2-1 in het voordeel van de thuisploeg.

Toen de 2e helft begon kwamen de meiden uit Gieten vol zelfvertrouwen uit de startblokken en werd het snel 2-2 en daarna 2-3. Dat bleef lang tot de conditie een rol ging spelen en de 3-3 viel, wat een terechte uitslag had moeten zijn. Jammer genoeg lag vandaag het geluk niet in de handen van onze meiden en met 2 geluks goals en een gebrek aan conditie werd er met 6-3 verloren.

Wel zijn de meiden nu met nog meer zelfvertrouwen en moed klaar voor aankomende dinsdag om eindelijk de eerste 3 punten uit tegen LEO (Loon) eruit te slepen