• HCV
  • Bust Hoveniers
    hotel restaurant Zwanemeer
  • coop

Vechtmachine Gieten 13-1 ronde verder in de beker.

Voor de jongens en meid van Gieten was het vanochtend vroeg op staan want het vertrek stond gepland om 08:00.

Zoals vorige week vermeld viel vandaag de beslissing in de poule. Bij een gelijkspel of winst was Gieten door, bij een nederlaag was LEO (Loon) door. In de auto gespannen koppies want het gaat natuurlijk wel ergens om.

Een goede warming up maar als LEO (Loon) het veld op komt zien we de verbazing op de gezichten van Gieten. Grote en fysiek sterke jongens met hun aanvoerder als absolute uitblinker. In de beginfase een gelijkopgaande wedstrijd,kansjes over en weer en de snelle spits van Gieten kwam er ook niet aan te pas tegen de snelle en fysieke verdedigers. Toch is het Gieten dat met een 0-1 voorsprong de rust in gaat.

In de rust aangegeven dat LEO (Loon) nog 2 keer moest scoren om een ronde verder te komen en niet direct na rust de tegentreffer incasseren.

Net als vorige week gebeurde dit wederom wel. LEO (Loon) geloofde er weer in maar het centrale duo en de beide backs stonden als een huis. Een corner van Gieten draaide in 1 keer het doel in,de keeper van LEO (Loon) zat er nog aan maar volgens de speler die de corner een bewuste bal bij de eerste paal. Gieten bleef redelijk eenvoudig op de been,leo kwam niet meer tot echte kansen en na de 1-3 knakte er iets bij hun. Ze begonnen beetje op elkaar te zeuren en het geloof werd minder. Uiteindelijk wist Gieten ook nog de 1-4 te maken.

En zodoende wist Gieten zich in een rechtstreeks duel met LEO zich te plaatsen voor de volgende ronde.  Net als vorige week ontzettend genoten van het keiharde werken van het hele team. En zo sluit Gieten JO 13-1 de voorbereiding af en kunnen we ons vanaf deze richten op het echte werk namelijk de competitie.

Ook andere trainers Gefeliciteerd met een ronde verder in de beker en hopelijk vanmiddag ook positieve resultaten.

Peter Thijs