HCV

"Weergaloze overwinning" JO10-1

Uw verslaggever moest nog even haasten om op tijd op het voetbalveld te zijn, want het nieuwe seizoen is begonnen en de wekker moet dus weer worden gezet.

Nieuw leidersduo Blaauw&Kiers, ook in te huren voor feesten en partijen, oogden wat zenuwachtig. De scheidsrechter peesde wat heen en weer, maakte een onrustige indruk. Wat is er aan de hand? Waar was Be Quick? Zouden ze wel weten van deze ingelaste wedstrijd? Of komen ze gewoon wat later ivm de afsluiting van de n34? Na flink wat telefoontjes blijkt dat de tegenstander dacht dat de wedstrijd was afgelast, en dat ze dus helemaal niet kwamen. Dat zorgde voor flink wat beteuterde gezichtjes. En reglementaire winstpartij...de eerste 3 punten zijn binnen. Al hadden de meesten liever echt gevoetbald, misschien gaat dat nog wel gebeuren?

Het partijtje tegen de technische staf Jens, Ivo en Arjan maakte nog iets goed. En uiteraard sloten we nog af met penalty's. Volgende week om 10.00 uur uit naar VEV'67 voor de herkansing!