HCV

Ondanks gebrek aan laufpensum een overwinning voor Gieten 7

Voor het eerst sinds bijna een jaar konden we (= Gieten 7) gisteren eindelijk weer een wedstrijd spelen. Een combinatieteam van GKC 2 en 3 was onze tegenstander.

Het begin van de eerste helft verliep redelijk gelijk op met wat kansen voor beide partijen. Uiteindelijk was het GKC dat de score opende. Een schot van ongeveer 30 meter belandde pardoes achter onze doelman in het net. GKC was een paar keer dicht bij nog een doelpunt, maar uiteindelijk gingen we met een 0-1 achterstand de kleedkamer in.

Een aantal wissels zorgde voor frisse energie en al snel in de tweede helft werd de gelijkmaker gescoord. Helaas moest onze Marcel na een paar minuten het veld al verlaten vanwege een blessure. Ondanks deze teleurstelling hielden we wel de controle over de wedstrijd en is er een eindstand van 5-1 op het scorebord gezet.

Volgens onze leider ontbreekt het bij een aantal spelers nog aan een goede laufpensum, dus voor hen is er nog het nodige werk aan de winkel. We vervolgen onze oefencampagne komende donderdagavond in en tegen Gasselternijveen

⚽