HCV

Vrijwilligers/medewerkers kantine gezocht!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT!!!

De VV Gieten vindt het hebben van betrokken leden van groot belang. De insteek van de vereniging is dat elk lid iets bijdraagt en dat daarbij de talenten van de vrijwilligers zo goed mogelijk worden benut.

De VV Gieten probeert te zorgen voor een zo optimaal mogelijke bezetting van de verschillende functies binnen de vereniging. Niet iedereen is immers een scheidsrechter of een teamcoach!

Het is dan ook belangrijk dat de taken over zoveel mogelijk vrijwilligers worden verspreid. Vele handen maken immers licht werk.

Op dit moment zijn we op zoek naar medewerkers/vrijwilligers kantinedienst zaterdag/zondag.

Lijkt het je leuk om een dagdeel (ochtend/middag) achter de bar te staan? Voor interesse en/of meer informatie kun je contact opnemen met Kim Piening (voorzitter kantinecommissie) via telefoonnummer 06 1180 6420