HCV

Kim Piening neemt taken Marnix Hoekstra over

Met ingang van 1 augustus neemt Kim Piening de taken inzake de kantine en de kantinecommissie van Marnix Hoekstra over.

Na twee termijnen van in totaal 6 jaar heeft Marnix aangegeven zijn functie als bestuurslid "kantinecommissie" beschikbaar te stellen en geen verlenging te willen aangaan.

Het Bestuur van de VV Gieten accepteerd de keuze van Marnix en is op zoek gegaan naar een passende invulling van de ontstane vacature. En die zoektocht is met een prachtig resultaat afgerond.

Met ingang van 1 augustus 2021 zal Kim Piening de kantinecommissie leiden en begeleiden. Kim is het nieuwe aanspreekpunt voor alles wat in en rondom de kantine gebeurt.

Het  Bestuur van de VV Gieten bedankt Marnix voor de prettige samenwerking in de afgelopen 6 jaar en hoopt binnenkort nog op een passende wijze afscheid te kunnen nemen. Uiteraard wensen wij Kim alle succes en zien uit naar een prettige samenwerking. Succes Kim!!!

Ter info....

Bij de eerste training van de selectie op dinsdag 10 augustus is de kantine open. Uiteraard onder de dan geldende corona-richtlijnen. Klik hier voor een overzicht van de van toepassing zijnde corona-richtlijnen.