HCV

Marnix Kruize behaalt UEFA C Youth-diploma (TC3)

Afgelopen seizoen was weer een heel raar seizoen en een seizoen waarin ook weinig wedstrijden gespeeld werden, waarin trainingen aangepast moesten worden of trainingen helemaal stil gelegd moesten worden.

Daarom zijn wij als JC en TC van VV Gieten SUPER trots dat Marnix Kruize er toch in geslaagd is om zijn UEFA C Youth te halen in zo’n raar jaar. Theorie een gedeelte online en praktijk eerst niet, maar gelukkig was er aan het einde voor Marnix en zijn begeleiders Wim en Bertjan weer ruimte naast de theorie om ook het praktijk gedeelte weer op te pakken.

Toen Marnix zijn theorie had afgerond kon hij het praktische afronden in Zuidlaren met een hele goede afloop en zijn diploma in de pocket. Hierbij willen wij namens de JC en de TC van VV Gieten Marnix van harte feliciteren met het behalen van zijn diploma en wensen hem heel veel succes bij JO 17-1 en samen met Peter Thijs bij de JO 15-1.