HCV

Glasvezel clubactie Caiway & DELTA in Gieten

Glasvezel in Gieten is dichterbij dan ooit!
Zoals jullie wellicht al weten is het bedrijf DELTA Fiber Netwerk in samenwerking met RENDO Fiber B.V. begonnen met een glasvezelcampagne in Gieten. Als 35% van de inwoners in Gieten 'ja' zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 23 juni 2021 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, dan komt er glasvezel!

Informatieavond.
Vorige week dinsdag was de informatieavond van DELTA Fiber Netwerk en RENDO Fiber. Tijdens een algemene presentatie is alles uitgelegd over de glasvezelcampagne en konden inwoners aan het einde al hun vragen stellen via de chat. Je kunt de informatieavond terugkijken via deze Informatieavond-link.

Clubactie Caiway & DELTA
Wij doen mee met de glasvezel clubactie van Caiway en DELTA! Deze actie houdt in dat je, je via ons kunt aanmelden voor glasvezel van Caiway en DELTA. Bij iedere aanmelding ontvangen wij €50,- in de clubkas en jij als nieuwe klant €25,- op je bankrekening. Voorwaarde is hierbij wel dat de glasvezelcampagne in Gieten wordt behaald.

Meld je aan via ons!
Als je je wilt aanmelden bij DELTA klik dan op de link Glasvezel DELTA.
Heeft Caiway de voorkeur klik dan op de link Glasvezel Caiway.

Wil je meer informatie over de glasvezelcampagne, kijk dan op https://www.deltafibernetwerk.nl of klik op de link.