• coop
    Bouwselect
  • Bust Hoveniers
    hotel restaurant Zwanemeer

Bestuursmededeling inzake verandering of beëindiging lidmaatschap

Het seizoeneinde is in zicht, reden om een aantal zaken te benoemen in verband met het lidmaatschap in het komende seizoen.
1. Wijziging status lidmaatschap
Personen die de status van hun lidmaatschap willen wijzigen kunnen dit nog zonder directe gevolgen doen tot en met 31 mei 2021. Mogelijke wijzigingen kunnen zijn:
- stoppen als actief spelend lid, maar wel steunend lid blijven;
- stoppen als actief spelend lid, maar nog wel een functie blijven bekleden;
- naast veld- ook zaalvoetbal willen spelen of andersom; dit heeft uiteraard wel consequenties m.b.t. de te betalen contributie.

2. Beëindiging lidmaatschap
a) Opzegging van het lidmaatschap moet te allen tijde schriftelijk gebeuren bij het secretariaat, p/a Zuiderdiep 108, 9521 AW Nieuw-Buinen, en voor het lopende seizoen uiterlijk dus 31 mei 2021.
b) Opzegging per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mag ook maar geldt uitsluitend indien de e-mail is beantwoord, niet alle e-mail namelijk komt ook daadwerkelijk binnen.
c) Opzegging via een leider, trainer of wie dan ook is niet geldig!
d) Leden die zich pas na 31 mei 2021 en voor 1 augustus 2021 afmelden zal € 25,- bondscontributie in rekening worden gebracht. Leden die hun lidmaatschap na 31 juli 2021 opzeggen zijn contributieplichtig voor het gehele nieuwe seizoen 2021/'22.
N.B.! Tussentijdse opzegging in het lopende seizoen geeft zeker geen automatisch recht op teruggave van reeds betaald contributiegeld, dat wordt slechts op verzoek en per individueel geval door het bestuur beoordeeld.

3. Overschrijving naar andere vereniging
Sinds een aantal seizoenen worden geen papieren overschrijvingsformulieren meer gebruikt voor overschrijvingen. Alle overschrijvingen gaan digitaal. Er kunnen dus geen papieren overschrijvingsformulieren meer worden afgegeven en/of worden ingestuurd naar de KNVB. Daarnaast worden de overschrijvingen centraal verwerkt via het kantoor in Zeist. Er is dus geen districtskantoor meer waar dit kan worden afgegeven of waar een overschrijving in behandeling wordt genomen.
Alle overschrijvingen gaan dus digitaal. Dit gaat als volgt:
a) Een speler meldt zich bij de nieuwe vereniging met zijn/haar relatiecode;
b) De speler vult en ondertekent een inschrijfformulier in bij de nieuwe vereniging;
c) De nieuwe vereniging vraagt het overschrijvingsverzoek digitaal aan;
d) De oude vereniging geeft digitaal akkoord met deze overschrijving.
De nieuwe vereniging moet de digitale overschrijving uiterlijk 15 juni om 23.59 uur indienen.
Aan overschrijving naar een andere vereniging wordt alleen medewerking gegeven indien aan de lopende contributieverplichtingen is voldaan.