HCV

Informatie FC Groningen on Tour

Virjdag 7 mei aanstaande komen de trainers van FC Groningen naar VV Gieten voor de FC Groningen On Tour-trainingen.

Onderstaand meer informatie over de FC Groningen On Tour.

INFORMATIE, TIJDEN EN MAATREGELEN.
Deelnemers worden tussen 09:15 en 09:25 uur verwacht bij de ingang van het sportpark van vv Gieten. Je wordt daar opgewacht door trainers van FC Groningen.​
Het adres van het sportpark is: Asserstraat 33 9461 GB Gieten
Om 15.30 uur is de training afgelopen en kun je worden opgehaald.

Vanwege COVID-19 hebben zijn er een aantal (voorzorgs)maatregelen die wij in acht nemen:

BRENGEN & HALEN
- Ouders/verzorgers mogen het terrein NIET op
- Kinderen kunnen worden afgezet bij de ingang van het sportpark. Na afloop kunnen de ouders wachten bij de ingang, hier worden de kinderen weer naar toe begeleid

INFO DEELNEMERS
- Houd 1,5 meter afstand van de trainers
- Kom in trainingskleding, vergeet geen (regen)jas mee te nemen en evt. een droog setje kleding
- Geen handen schudden of high-five met de trainers
- Sanitaire voorzieningen zijn open

ETEN & DRINKEN
- Alle deelnemers ontvangen lunchpakketten.
- Neem je eigen drinkfles mee
- Zowel voor als na de lunch worden de handen gewassen en gedesinfecteerd

VRAGEN, OPMERKINGEN, NOODNUMMER
In geval van nood zijn de trainers op de dag van de training te bereiken via het telefoonnummer 050-5878788.

Tijdens FC Groningen on Tour worden, waar mogelijk, foto’s en video’s gemaakt. Deze beelden worden online gepubliceerd. Klik hier om FC Groningen on Tour te volgen via Facebook of klik hier voor de Instagram pagina.

Door deel te nemen aan FC Groningen on Tour ga je ook akkoord met de privacy policy van FC Groningen.

Indien er nog vragen of opmerkingen zijn, dan horen wij dat graag. Contact opnemen kan via de mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heel veel plezier bij FC Groningen Trainen als een Prof!