HCV

VV Gieten BOX 14 UEFA-league is ook beslist!

Ook de BOX 14 UEFA-league is afgelopen zaterdag (17/4) beslist. De UEFA-league is een competitie voor de spelers/speelsters van de JO14-/JO15-teams en MO15-1. De laatste ronde heeft even op zich laten wachten, corona, winterse weersomstandigheden en kou/nat weer en deels onbespeelbare velden waren legitieme redenen voor een break in de competitie. Reden voor het spelen van de laatste spelronde afgelopen zaterdag.

Resultaat van een spannende, maar bovenal leuke en sportieve competitie is één winnaar. Na 5 speelrondes, 10 wedstrijden mochten de spelers/speelsters van Lille als winnaar worden gehuldigd. Alle spelers/speelsters en de leiders mochten een vaantje en een te goed bon van BOX 14 in ontvangst nemen!
VV Gieten BOX 14 Uefa League WINNAAR

Foto: Lille, het winnende team viert samen met Patrick Veldman (namens sponsor BOX 14) de eerste plaats in de BOX 14 UEFA-League.

Onderstaand de uitslagen van de laatste speelronde en de eindstand in de BOX 14 EUFA-League.
BOX14 UEFA League Uitslagen 210419
BOX14 UEFA League Stand 210419

Alle spelers/speelsters bedankt voor de sportieve strijd, alle leiders bedankt voor de begeleiding en natuurlijk onze sponsor BOX 14 voor de ondersteuning en de leuke attentie voor de winnaars.