HCV

VV Gieten BOX 14 Eredivisie is beslist!

Afgelopen zaterdag (17/4) zijn de laatste wedstrijden gespeeld in de BOX 14 Eredivisie, de competitie waarin 6 mix-teams JO11/JO13 spelers/speelsters in totaal 5 spelronden gestreden hebben om de winst! De laatste ronde heeft even op zich laten wachten, corona (in december), winterse weersomstandigheden (januari/februari) en kou/nat weer en deels onbespeelbare velden (maart) hebben ervoor gezorgd dat de laatste ronde afgelopen zaterdag pas gespeeld kon worden.

Resultaat van een spannende, maar bovenal leuke en sportieve competitie is één winnaar. Na 5 speelrondes, 10 wedstrijden mochten de spelers/speelsters van AZ als winnaar worden gehuldigd. Alle spelers/speelsters en de leiders mochten een vaantje en een te goed bon van BOX 14 in ontvangst nemen!

VV Gieten BOX 14 Eredivisie WINNAAR
Foto: Het winnende team en de trotse begeleiding vieren de eerste plaats in de BOX 14 Eredivisie

Onderstaand de uitslagen van de laatste speelronde en de eindstand in de BOX 14 Eredivisie.
BOX14 Eredivisie uitslagen 210419

BOX14 Eredivisie Stand 210417
Alle spelers/speelsters bedankt voor de sportieve strijd, alle leiders bedankt voor de begeleiding en natuurlijk onze sponsor BOX 14 voor de ondersteuning en de leuke attentie voor de winnaars.