HCV

Oud IJzer inzamelingsactie VV Gieten

Zaterdag 3 april 2021 gaat VV Gieten voor de 1e keer een metaal-inzamelactie houden. Deze actie wordt georganiseerd door de 1e selectie van VV Gieten van 09:00 uur tot 14:00 uur. Er zullen op deze dag een paar containers op de parkeerplaats bij sportpark De Goorns geplaatst worden, waar u al uw metalen heen kunt brengen.

Mocht U grotere apparaten hebben, ook deze graag bewaren, we kunnen deze apparaten bij U thuis ophalen op de inzameldag. Indien u gebruik wilt maken van deze service, dan graag even telefonisch laten weten aan Lucien Meertens, 06 13653588, of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..(Dit geldt alleen voor grotere apparaten welke met een aanhangwagen gehaald dienen te worden). Mocht u overigens nu al de garage of zolder opgeruimd hebben en veel metaal en of elektrische apparaten hebben liggen die U graag eerder kwijt zou willen, ook dan mag u contactmet ons opnemen en halen we het voor 3 APRIL graag bij u op.

Dus MENSEN, bewaar Uw metalen tot 3 april voor de selectie van uw vereniging.

Om even een beeld te schetsen van wat er allemaal gebracht kan worden, hieronder even een aantal voorbeelden: In principe kan alles wat maar van ijzer, gietijzer, roestvast staal , aluminium, koper, zink of lood is, gebracht worden.

Bijvoorbeeld; ijzeren pannen, bestek, fietsen, fietsframes, huishoudelijke apparaten zoals wasmachines, gasfornuizen, drogers, magnetrons en vaatwassers. Maar ook elektrisch gereedschap, computers, goten, kranen, verwarmingen, cv ketels, kachels en convectoren, plaatwerk, pompen, stalen balken, buizen en kokers, lege brandblussers, handgereedschap, hang en sluitwerk, oud hekwerk, oude bekabeling, snoeren, laders, accu’s etc.
(Let op: geen oude tv’s, koelkasten en vriezers vanwege de schadelijke stoffen die erin zitten)

Voor overige vragen kunt u ook altijd even contact zoeken via 06-13653588 (mobielnummer van Lucien Meertens/@lucien1971)

Namens de selectie alvast bedankt voor uw bijdrage.