HCV

VV Gieten verlengt contracten met technische staf selectie

Het bestuur en de technische commissie van VV Gieten zijn zeer ingenomen met het feit dat het technisch plaatje voor het komend seizoen wat betreft de selectie weer is ingevuld.

De onderhandelingen tussen de TC en de trainersstaf hebben ertoe geleid dat Rolf Veneboer en Wim Vos hun contract met een jaar hebben verlengd en als gevolg hiervan ook in het seizoen 2021-2022 de teugels in handen hebben.

Deze verlenging betekent dat de ingezette koers, zoals het tijdig inpassen van eigen jeugdspelers en de aansluiting van de jeugd en de reserveteams bij het 1e kan worden gecontinueerd, hetgeen een positieve ontwikkeling tot gevolg kan hebben in het streven om met het 1e elftal een op een hoger plan te spelen.

In het kielzog van Veneboer en Vos zijn ook de onderhandelingen met keeperstrainer Marchienus Tuinbeek, assistent trainer Peter van Dijk en de trainer van het 3e team, Jaap Alting positief verlopen, zodat Gieten de komende tijd weer goed gesteld staat. Alleen voor verzorger Harold Dijkstra zal een vervanger moeten worden gezocht, aangezien hij heeft aangegeven te zullen stoppen.

Nu maar hopen dat de corona pandemie zo snel mogelijk de kop in wordt gedrukt zodat we eindelijk na lang wachten weer verder kunnen met normale trainingen en vervolgens natuurlijk ook met wedstrijden, al dan niet in competitieverband.