HCV

Informatie herstart trainingen JEUGD-teams VV Gieten

Onder de huidige maatregelen en met een kleine aanpassing in het trainingsschema mogen de jeugdteams (jeugd < 18 jaar) weer trainen.

Zeker in deze ongewisse tijd is dat een klein lichtpuntje.

Wel hanteren we hierbij de volgende regels:
- Teams t/m JO13 trainen onder begeleiding van één coronaverantwoordelijke;
- Alle spelers/speelsters mogen pas 5 minuten voor de training aanwezig zijn op het sportcomplex;
- Alle teams verzamelen voor de training op het bordes voor de kantine en gaan pas richting het trainingsveld, JO13 en jonger onder leiding van de coronaverantwoordelijke, als het veld vrij is;
- Na de training verlaat je direct het sportcomplex, blijf niet hangen, kijken bij een andere team/training is niet toegestaan;
- Alle spelers/speelsters komen in trainingskleding naar het sportcomplex, de kleedkamers zijn niet open;
- Douchen na de training doe je thuis.

En uiteraard gelden voor zowel spelers/speelsters als de trainers de algemene coronaregels:
- Ben je niet fit, heb je klachten, blijf thuis en laat je testen;
- Houdt 1,5 meter afstand t.o.v. de trainer;
- Was regelmatig je handen.

Het aangepaste trainingsschema zal binnenkort met de trainers gedeeld worden. De trainingen starten maandag 25 januari weer.

Voorlopig beperken we, in elk geval tot en met 9 februari (einde lock-down), de activiteiten tot de trainingen. Er worden geen oefenwedstrijden of aanvullend zaterdagprogramma georganiseerd.

We hopen julie hierbij voldoende te hebben geïnformeerd. Alleen als we bovenstaande afspraken met elkaar kunnen volhouden, dan kunnen we blijven sporten en alleen samen krijgen we corona onder controle.

Veel voetbalplezier op de trainingen!