HCV

Kerststollen VV Gieten zeer welkom bij Dekelhem en Voedselbank

De VV Gieten KERSTSTOLLEN-actie 2020 is zeer succesvol geweest. Alle jeugd- en seniorenteams hebben hun bijdrage geleverd en daar mogen we trots op zijn.

Waar de één de kerststollen "verkoopt" aan pappa/mamma, opa/oma of de buren zijn er echter ook teams geweest die het anders hebben aangepakt. Zo zijn een groot aantal kerststollen gekocht door de selectie van Gieten 1/Gieten 2 en geschonken aan de bewoners van Dekelhem. En hebben de spelers van Gieten 3 en Gieten 4 de medewerkers van de voedselbank verrast met een mooie partij heerlijke kerststollen.

VV Gieten Kerststollen IV
Een prima initiatief van deze teams waar wij als vereniging alleen maar trots op kunnen zijn.

Mooi dat een vereniging meer is als een verzameling teams, maar dat er oog is voor elkaar en dat we het doen met elkaar!