HCV

Kerststollenactie VV Gieten 2020 zeer succesvol

Zoals gebruikelijk wordt in het weekend voor de Kerstdagen door de VV Gieten de KERSTSTOLLENACTIE georganiseerd. Ook dit jaar was dit het geval, maar dan net even anders....

Waar normaal gesproken circa 20 jeugdteams door heel VV Gieten uitwaaien en de kerststollen aan de deur verkopen, hebben we het dit jaar iets anders moeten organiseren. Dit met dank aan de corono-beperkingen. Verkoop aan de deuren was geen optie, dus over naar plan B. Verkoop via de teams, waarbij dit jaar ook de seniorenteams hun bijdrage mochten leveren. En dat is gelukt! En hoe....

Totaal 685 kerststollen zijn er verkocht, een geweldig resultaat waar niet alleen de VV Gieten maar zeker ook alle vrijwilligers en spelers/speelsters trots op mogen zijn.
VV Gieten Kerststollen 2020
Vanuit de VV Gieten bedanken wij alle vrijwilligers (klein en groot) die een steentje hebben bijgedragen aan dit succes, een prachtig verenigingsresultaat! BEDANKT!!!