HCV

Het seizoen van de JO19-2 in de TOP-2000 uitvoering....

Terugdenkend aan 1999 (Prince) toen alles nog vrij normaal was begin ik toch maar weer aan het jaarlijkse muzikale top2000 verslag.

Hopend dat dit virus wat rijmt op Ramona (Blue Diamonds) snel verdwijnt richting Venus (Shocking Blues) en dat we na New Yearsday (U2) weer aan een nieuw voetbaljaar kunnen denken.

We blijven natuurlijk altijd hoop houden Don't stop believing (Journey) en geven de moed nooit op No retreat no surrender (Bruce Springsteen).
En blijven altijd Deurdonderen (Normaal).

We beginnen het seizoen met een oefenwedstrijd en het hele team speelde als een Zombie (The Cranberries) met een dikke nederlaag als resultaat, hierop valt alleen te zeggen Keep on smiling (James Lloyd).

Met Keep the faith (Bon Jovi) starten we de bekercompetitie met een overwinning wat de burger moed geeft, de tweede wedstrijd thuis in Het Dorp (Wim Sonneveld) eindigt in een gelijkspel.

Zit er dan een stunt in en stoten we door richting de knockout fase van het bekertoernooi?

De derde wedstrijd wordt op zeer speciale wijze gewonnen en het is een feit dat we inderdaad zijn doorgedrongen tot de knockout fase van de bekercompetitie en New York (Frank Sinatra) waar de bekerfinale gespeeld zal worden komt steeds dichterbij.

Helaas is het door de corona Just an Illusion (Imagination) voor ons en zullen we het nooit te weten komen omdat de bekercompetitie gestopt is.

De competitie beginnen we met een gelijkspel, zijn we dan Unbeatable (Eminem&2Pac) in officiële wedstrijden?

Het blijkt helaas niet zo te zijn want de tweede wedstrijd wordt helaas onverdiend verloren, met deze Message in a bottle (The Police) vertrekken we weer huiswaarts en concentreren we ons op de volgende wedstrijd.

Zonder La Bamba (Los Lobos) in de kleedkamer en zonder te weten dat dit onze laatste wedstrijd in de najaarscompetitie zal zijn gaat deze wedstrijd op meerdere vlakken de geschiedenis boeken in als zeer bijzonder.

Als door een Ring of Fire (Johnny Cash) gaat het Dreamteam met No Mercy (Where do you go) als een Hurricane (Ran-D) over de tegenstander heen en worden de dubbele cijfers gehaald waarbij zelfs onze keeper een duit in het zakje mag doen.

In the End (Linkin Park) een helaas veel te vroeg afgelopen competitie met totaal maar 6 officiële wedstrijden.

1 verloren
2 gelijk
3 gewonnen
11 punten
17 keer gescoord
7 tegen

Niet Perfect (Ed Sheeran) maar zeker iets om positief op terug te kijken,en met Heading up High (Kensington) vooruit te kijken.

Om af te sluiten wens ik jullie allemaal veel plezier bij het stemmen op de top2000 van 2020.
Je kunt nog t/m 7 december stemmen op de TOP 2000

Als eerbetoon aan één van de grootste voetballers sluit ik af en zeg denk als Maradona.

Life is life (Opus).

Maradonna

Alvast fijne feestdagen en een gezond en sportief 2021 toegewenst.

Note van de redactie: Complimenten voor de schrijver van dit leuke stukje, Hendrik Kolthof! Top gedaan!