HCV

Sint & Piet komen voetbalschoenen vullen bij de VV Gieten

De Supportersvereniging heeft een brief ontvangen van Sint & Piet waarin ze ons laten weten dat de kinderen van JO7, JO8 en JO9 op vrijdag 4 december hun voetbalschoen mogen zetten bij de voetbalclub.

Om ervoor te zorgen dat het niet te druk wordt bij de voetbalclub en ouders goed op 1,5m van elkaar kunnen staan tijdens het wachten, hebben we bedacht dat elk team een tijdstip krijgt waarop het zich mag melden bij de voetbalclub.

Ouders mogen hun kind(eren) naar het hek bij de hoofdingang brengen en vanaf daar lopen  de kinderen met ons mee naar het clubgebouw.

De kinderen zetten hun schoen en zingen met ons een liedje. Vervolgens brengen we ze weer terug naar het hek bij de hoofdingang.

De volgende ochtend kunnen de kinderen op dezelfde wijze hun schoentje weer ophalen.

Tip van Piet: plak een naamsticker op je schoen!
Sinterklaas VV Gieten schema I

Om alles in goede banen te leiden wordt Sinterklaas geholpen door de Supportersvereniging VV Gieten.

logo supportersvereniging