HCV

Bert-Jan ten Hof geslaagd voor KNVB-cursus Hoofd Opleiding B

Bert-Jan ten Hof is geslaagd voor de cursus Hoofd Opleiding B. En daarmee is de volgende stap gezet in het verbeteren van de jeugd-opleiding van de VV Gieten.

Niet alleen heeft Bert-Jan met het succecvol afronden van deze opleiding persoonlijk een prachtig resultaat behaald, ook de VV Gieten plukt hier de vruchten van. Met een gekwalificeerde Hoofd Opleiding B is de VV Gieten nu ook een erkend leerbedrijf en mogelijk een eerste opstap voor jonge trainers richting een succesvolle carriere als top-coach.

Het mag duidelijk zijn dat de VV Gieten trots is op het door Bert-Jan behaalde resultaat en dat mag dan ook niet onopgemerkt blijven.
Bert Jan HOB 201121
Vandaag werd Bert-Jan in het (spreekwoordelijke) zonnetje gezet en mocht hij uit handen van Wilfred Joel (voorzitter TC) een lekkere attentie in ontvangst nemen.

Bert-Jan van harte gefeliciteerd! En we hopen nog vele jaren op dezelfde prettige manier met jou te mogen samenwerken! Proficiat!