HCV

BOX 14 supporter van de VV Gieten JEUGD-competities

BOX 14 uit Assen is de trotse sponsor van de VV Gieten Corona-competities.

VV Gieten organiseert, in eigen beheer, voor de JO11- t/m de JO19-teams, inclusief MO15-1 en MO19-1, een corona-competitie als alternatief voor de stilgelegde competities.

Met BOX 14 als supporter worden deze competities opgewaardeerd tot serieuze competities. De competities zullen dan ook van naam wijzigen.
De JO11-/JO13-teams spelen in de BOX 14 Eredivisie, de JO14-1/JO15-teams en MO15-1 spelen in de BOX 14 UEFA-League en de JO17-/JO19-teams en MO19-1 spelen in de BOX 14 Champions League

Wij bedanken BOX 14 voor dit leuke initiatief en wensen alle spelers/speelsters heel veel succes in de verschillende competities.